Revimidt Godkendt Revisionspartnerselskab
Randers C

Revisor eller revisorassistent – bliv en del af en gruppe glade medarbejdere, der har meget tilfredse kunder...!

Fokus på kundernes overskud, hjælpsomhed, godt humør, uformel omgangstone, en NPS – Net Promotion Score på 65 fede lokaler – ja, der er meget mere end det at få lov til at arbejde med din passion for tal. Læs mere om en spændende jobmulighed nedenfor

I bund og grund handler det om, at vi holder styr på tallene for vores kunder. Det er vi ikke de eneste, der kan tilbyde, men vi gør det med fokus på vores vigtigste ressource, nemlig vores medarbejdere, og det smitter af på samarbejdet med kunderne.

Vores medarbejdere siger blandt andet:

Vi har det sjovt i en dejlig flad organisation, hvor vi hjælper hinanden med at nå det, vi har lovet vores kunder. Vi har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag, og vi bliver hele tiden udfordret og dermed dygtigere til vores arbejde

Kundernes respons på det, vi gør, var en meget høj NPS score i den seneste måling, hvor 65 % af vores kunder sagde, at de vil anbefale os til andre. Det er markant over branchegennemsnittet på 43 %.

Vi tror derfor på, at vores fokus på medarbejderne og vores overordnede formål om at holde styr på tallene for kunderne, så de kan fokusere på at drive deres virksomhed og sove roligt om natten, er rigtigt.

Det ser vi ved, at vi oplever en markant tilstrømning af nye kunder, samtidig med at vi lykkes meget godt med at holde fast i ”de gamle” – så derfor søger vi et antal nye kolleger.

Hvis du er en erfaren revisor/revisorassistent, som kan lave et regnskab færdigt og kan lide at arbejde selvstændigt, så hører vi gerne fra dig. Dit faglige grundlag skal selvfølgelig være i orden, men vi lægger også vægt på at finde den rette person – erfaring og lyst til at være med til at gøre det nemmere for kunderne tæller også højt. Men faktisk vil vi hellere lade dig opleve denne del selv.

Så vil du være revisor eller revisorassistent hos os…?

Så kræver det naturligvis, at dit faglige grundlag er på plads.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan bidrage til at lave et regnskab færdigt
  • Kan lide at arbejde selvstændigt
  • Har erfaring i og lyst til at være med til at gøre det nemmere for kunderne
  • Har et godt humør
  • Trives i et miljø, hvor der sker noget

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et job, hvor du kan arbejde i dybden med kunderne og selv være med til at præge din dagligdag.

Der er 18 kolleger, som bakker dig op i et uformelt miljø med højt til loftet og plads til forskelligheder.

Du får selvfølgelig løn og arbejdsvilkår, som passer til jobbet, samtidig med at du får kolleger, der er dedikerede til opgaven og som vil gøre det bedste de kan for at få dig godt med på holdet.

Ansøgning

Hvis du vil være revisor eller revisorassistent hos os, så send os en ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig.

Vi vil gerne have dig med på holdet snarest muligt, så vent ikke for længe, inden du skriver til os.

Send din ansøgning via "Ansøg"-knappen nederst senest 31. maj 2024.

Hvis du lige vil ”vide lidt mere” – er du velkommen til at ringe til Dennis Damborg Jensen på 2031 0809.


Om REVIMIDT
Vi er et revisionsfirma med de produkter og services som det med rette kan forventes at vi har.

Vores kunder vælger os, fordi man som kunde hos os får fjernet sine bekymringer om deadlines, korrekte beregninger, afregninger og indberetninger. Det er det, vi mener med at hjælpe vores kunder til at kunne sove roligt om natten. REVIMIDT er i den nuværende form etableret i 2016. Hos REVIMIDT er vi 18 ansatte, der hver især brænder for at bringe deres kompetencer i spil for at skabe værdi for kunderne. De tre indehavere har tilsammen mere end 60 års erfaring i at løse og forklare komplicerede revisionsopgaver på en enkel måde. Vi bor i et gammelt pakhus, og vore lokaler signalerer det vi gerne vil nemlig enkelhed, robusthed og holdbarhed.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.