DanskHåndbold

Breddedommer-koordinator

Har du en analytisk og nysgerrig tilgang til mennesker og viden, og vil du spille en vigtig rolle i udvikling af breddedommer-området i DanskHåndbold? Vi søger en dynamisk og initiativrig koordinator, der kan drive indsatser og udviklingsaktiviteter indenfor breddedommer-området.

Som den ideelle kandidat vil du blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, der spænder fra rekruttering af nye dommere, samarbejde med det nationale dommerudvalg og til behandling af dommerindberetninger.

Om DanskHåndbold

DanskHåndbold servicerer mere end 850 foreninger og skaber rammerne for, at mere end 105.000 medlemmer og 1.200 dommere kan opleve glæden og fællesskabet ved håndbold. DanskHåndbold er organiseret med en fælles administration i Brøndby, et kontor i Aarhus og fire regioner med hver deres kontor i henholdsvis DanskHåndbold Nord, DanskHåndbold Midt, DanskHåndbold Syd og DanskHåndbold Øst. Hver region og DanskHåndbold har deres egen bestyrelse, egne udvalg og administrationer.

Dine ansvarsområder og opgaver

  • Samarbejde med det nationale breddedommer-udvalg
  • Implementere og evaluere indsatser omkring rekruttering og tilknytning af dommere
  • Planlægge og koordinere samarbejde og dommervendte aktiviteter på tværs af regionerne
  • Effektiv håndtering af administrative opgaver relateret til dommeruddannelse og afvikling af dommerregeltest
  • Behandling af dommerindberetninger
  • Samarbejde med interessenter om at optimere og udvikle arbejdet med dommerpåsætning

Vi forventer af dig

Vi søger en person, der kan samle, udvikle og facilitere i et spændingsfelt mellem det politiske og det administrative niveau. Du har stærke administrative færdigheder og evnen til at organisere opgaver effektivt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det nationale breddedommer-udvalg, dommeransvarlige i regionerne, uddannelsesafdelingen i DanskHåndbold samt den administrative dommeransvarlige for elite. Derfor er din evne til at opbygge relationer og samarbejde på tværs af organisationen afgørende.

Det bliver vigtigt for din opgaveløsning, at du får indblik i regionernes arbejdsprocesser og opgaver på dommerområdet, derfor kræver stillingen, at du er synlig på regionskontorerne.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et inspirerende arbejdsmiljø og et stærkt hold, hvor passionen for at skabe de bedst mulige rammer for håndbolden er i centrum. Som koordinator for breddedommer-området vil du have dit faste arbejdssted på et af de fire regionskontorer, og du vil referere til regionschefen for det kontor, du er tilknyttet. Løn og vilkår efter aftale.

For yderligere oplysninger om stillingen rettes henvendelse til regionschef Jørn Thomsen, tlf. 3045 8187.

Ansættelsesproces

Send din ansøgning senest den 31. maj 2024.

Rette kandidater vil blive inviteret til en første samtale den 4. juni 2024 i Odense. Hvis både du og vi fortsat mener, et samarbejde er interessant, vil vi bede dig arbejde med en case frem mod en anden samtale den 11. juni 2024 i Kolding.

Jobbet søges via knappen ”Ansøg”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.