Fitnessgruppen A/S
Skanderborg

Handelselev eller e-handelselev til 2-årig uddannelse

Er du ansvarsfuld, moden og interesseret i sport og motion? Kunne du tænke dig en spændende 2-årig elevstilling, hvor du kan få berøring med alt fra e-handel over markedsføring til indkøb?

Bliv vores nye elev i Fitnessgruppen

Hos Fitnessgruppen lever vi af at handle med fitnessudstyr. Det gør vi gennem vores webshop og den fysiske butik i Skanderborg. I alt er vi 9 medarbejdere, der udgør et stærkt, dynamisk team og som støtter hinanden og sørger for, at kunderne får den helt rigtige oplevelse ud af at handle hos os. Læs mere om os på: www.fitnessgruppen.dk.

De bedste muligheder for at lære

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med forskellige opgaver og udfordringer. Til at starte med vil dit udgangspunkt være salg, ordrebehandling, e-handel, indkøb og lignende, der indgår i en moderne webshop. Du kommer også til at lære og beskæftige dig med vores store fysiske fitnessbutik, servicering og rådgivning af kunder. Har du ekstra kvalifikationer indenfor salg eller web-markedsføring, så er det kun en fordel.

Har du evnen og lysten til at lære, er det kun dig, der sætter grænsen for, hvilke områder du vil udfordres på. Og du vil hurtigt opleve, at jo bedre du bliver til at løse dine opgaver, jo større ansvar og flere udfordringer får du.

Forstår du glæden ved fysisk aktivitet?

  • Du har som minimum en HHX eller tilsvarende.
  • Du har interesse for sport og motion og forstår glæden ved fysisk aktivitet.
  • Du er ansvarsfuld og moden, hvilket du har bevist gennem nogle år på arbejdsmarkedet.

Derudover er du ikke bange for at tage fat uanset opgaven. Du vil gerne udfordres for at lære nyt, men formår også selv at drive egne opgaver frem. Da du får en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgaver, er det vigtigt, at du er god til at holde overblik og tænke løsningsorienteret.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Bo Liendgaard på telefon: 8744 0306.

Send venligst din ansøgning via knappen "Ansøg" på denne side hurtigst muligt.


Fitnessgruppen er en af de førende leverandører af træningsudstyr til private, virksomheder og fitnessscentre. Vi forhandler en række af de førende mærker og har endvidere egen import. Høj service og tilfredse kunder er nogle af nøgleordene hos os. Med udgangspunkt i butikken i Skanderborg samt webshoppen har vi solgt og serviceret træningsudstyr i over 25 år.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.