Handbjerghus Efterskole
Thyholm

Pedel/serviceleder

Trives du med en alsidig hverdag? Har du lyst til at bruge dine håndværksmæssige kompetencer på en stor skole med masser af grønne områder, en hel del bygninger og masser af glade unge mennesker?

Stillingen som serviceleder indeholder en masse forskellige opgaver. Af mulige opgaver kan bl.a. nævnes: Vedligehold af skolens bygninger og inventar, reparationer, oprydning og varetagelse af skolens grønne områder.

Vi er på udkig efter en engageret og dygtig pedel med håndværksmæssig baggrund. Du skal have flair for vedligehold og evne til at finde praktiske løsninger. Et aktivt efterskolemiljø med et engageret personale byder på mange små og større udfordringer, hvor der skal tænkes ud af boksen.

Du får ansvaret for 2 pedelmedhjælpere.

Du skal kunne rumme forskellige personligheder og typer.

Som serviceleder får du helt naturlig berøring med både elever, skolens øvrige ansatte og gæster, der kommer til skolen. Men jobbet indeholder ingen pædagogiske opgaver i forhold til vores elever.

To dage ligner sjældent hinanden. Derfor er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og kan håndtere at have mange opgaver på din to-do liste. Vi forestiller os, at du har ordenssans og er god til at skabe overblik. Du skal leve med ofte at blive forstyrret og alligevel kunne løse de planlagte opgaver. Du tilrettelægger selv de forskellige opgaver. Og er derudover ansvarlig for 2 pedelmedhjælpere.

Handbjerghus Efterskole er en motorsports- og beauty efterskole smukt beliggende på Thyholm. Skolen er bygget op omkring en tidligere folkeskole med adskillige bygninger, hvor sportshal og undervisningslokaler, elevfløje, spisesal og køkken samt værksted fordeler sig på området.

Vi er en skole, der værdsætter ligefremhed og humor.

Stillingen er på 37 timer om ugen med begyndelse snarest muligt.

Ansættelse og løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte forstander Jørgen Madsen på telefon 2125 8345 eller skolens kontor på e-mail: kontor@handbjerghus.dk, for at høre mere om stillingen. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside: www.handbjerghus.dk

Fristen for den skriftlige ansøgning er fredag d. 7. juni 2024.

Vi indkalder til samtaler i ugen efter. Samtalerne vil som udgangspunkt ligge onsdag d. 12. juni eller torsdag d. 13. juni, efter kl. 15.00.

Din ansøgning inkl. bilag sendes via ansøgningsknappen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.