FirstLine IT
Randers NV, Vejle, Nørre Aaby, Taastrup

Hop med på salgseventyret hos Firstline IT – Hvor forretning møder menneskelighed

Sælger med IT i hjertet

Vi er: Firstline IT - et sted, hvor ambition og autenticitet smelter sammen. Som en virksomhed i rivende udvikling søger vi nu en charmerende og skarp salgskonsulent, der kan være med til at udbrede vores historie og løsninger. Vi er mere end kolleger - vi er en familie, der bakker hinanden op, og hvor hver sejr fejres sammen.

Din nye scene: Du bliver frontløberen, der spreder budskabet om vores innovative IT-løsninger. Med et stærkt produktkatalog i ryggen og en naturlig flair for relationer, vil du være nøglespilleren i at drive vores vækst og bringe nye kunder ind i folden. For os er det ikke vigtigt hvor i landet du bor, da du blot vil blive tilknyttet det kontor som giver bedst mening for dig og dine kunder.

Vi søger en stjerne, der:

  • Kan se muligheder, hvor andre ser udfordringer.
  • Har en naturlig evne til at netværke og lukke aftaler.
  • Brænder for IT og formår at oversætte tekniske detaljer til klare fordele for kunden.

Vi tilbyder:

  • En chance for at præge og vokse sammen med Firstline IT.
  • Attraktiv lønpakke med pensions- og sundhedsordning.
  • Løbende coaching og udviklingsmuligheder for at sikre, at du bliver ved med at være den bedste udgave af dig selv.

Tag et smugkig på, hvem vi er, og hvad vi står for på www.FirstlineIT.dk.

Vi ser frem til at byde dig indenfor til et eventyr, hvor du kan gøre en forskel!

Om os: Vi har kontorer i hhv. Randers, Vejle, Nr. Aaby og Høje Taastrup og vores kunder er jævnt fordelt i hele landet, og de er lige så mangfoldige som de byer, vi bor i – fra de nystartede virksomheder, som drømmer stort, til markedslederne, der sætter standarden. Uanset størrelsen, deler de alle én ting: de regner med os, og vi løfter opgaven med stolthed og et smil.

Klar til at slå til? Send dit CV og en ansøgning, der fanger os, til Martin Jensen på muj@firstlineit.dk. Har du spørgsmål, eller brænder du for at høre mere, så giv Martin et kald på tlf.: 51 35 68 90.