FirstLine IT
Randers NV, Vejle, Nørre Aaby, Taastrup

Kom med ombord hos Firstline IT – hvor IT og mennesker mødes

IT-Konsulent med kundeforståelse

Vi er: Firstline IT - en plads hvor teknologi og personlighed går hånd i hånd. Vi er en ung virksomhed på en spændende vækstrejse, og vi søger en ny stjerne til vores team, der kan hjælpe os med at forme fremtiden. Vi er ikke bare en arbejdsplads; vi er en familie, der støtter hinanden, griner sammen, og vokser sammen.

Din rolle hos os: Som IT-konsulent bliver du vores ansigt udadtil og indadtil. Du vil være den, der giver vores kunder fred i sindet, når du løser deres tekniske gåder – både på stedet hos kunden og fra et af vores kontorer. Dit touch med Microsoft-produkter gør forskellen mellem en god og en fantastisk dag for vores kunder.

Hvem leder vi efter?

  • Du er teknisk skarp og samtidig god til mennesker.
  • Du har solid erfaring med IT-support og konsulentopgaver – onsite såvel som fra kontoret.
  • Du er en teamplayer, der kan omsætte IT-jargon til klar tale.

Hvad kan vi tilbyde?

  • En chance for at blive en del af noget større og sætte dit præg på vores arbejdsgange og løsninger.
  • Attraktiv lønpakke med pensions- og sundhedsordning.
  • Muligheder for udvikling og uddannelse, så du fortsætter med at vokse.

Dyk ned i vores verden på www.FirstlineIT.dk.

Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen!

Om os: Vi har kontorer i hhv. Randers, Vejle, Nr. Aaby og Høje Taastrup og vores kunder er jævnt fordelt i hele landet, og de er lige så mangfoldige som de byer, vi bor i – fra de nystartede virksomheder, som drømmer stort, til markedslederne, der sætter standarden. Uanset størrelsen, deler de alle én ting: de regner med os, og vi løfter opgaven med stolthed og et smil.

Interesseret? Send din ansøgning og dit CV til Lars Dige på ld@firstlineit.dk. Og hvis du har lyst til at få en snak om stillingen, så ring trygt til Lars på tlf.: 44 145 140.