Hoffmann A/S
Glostrup
Jobindex søger for Hoffmann A/S

Controller – hold styr på projekterne

Er du klar til en særligt bred stilling, hvor du både arbejder med tungere afstemninger og er med i opfølgningen på økonomien i små og store projekter?

Så bliv controller hos en af branchens mest solide og velindtjenende entreprenører. Her får du en stor koncern i ryggen, samtidig med at du er tæt på alt, hvad der rører sig i dagligdagen.

Du får en alsidig og fleksibel hverdag og god mulighed for at forme dine opgaver. Det samme gælder dine faglige udviklingsmuligheder,

- siger økonomichef Mikkel Juul Jeppesen.

Velkommen til branchens mest lønsomme entreprenør

Hoffmann er Skandinaviens ældste bygge- og anlægsentreprenør med en omsætning på ca. 2 mia. og knapt 500 ansatte. Takket være vores store fokus på risikostyring er vi en af de mest stabile og lønsomme virksomheder i en usikker branche.

Vi indgår i den norske Veidekke-koncern, som giver os frihed og fleksibilitet til at fokusere på, hvad der giver mening på det danske marked. Og plads til en kultur, hvor der ikke er langt fra CEO til operativ enhed, og hvor vi har en sund respekt for hinanden og et godt arbejdsmiljø.

Du arbejder i smørhullet mellem projektcontrolling og regnskab

Du er med i økonomiopfølgningen på et udvalg af vores igangværende projekter. Ud over projektcontrolling og rapportering vil du assistere teamlederen for vores regnskabsteam med tungere afstemningsopgaver. Endvidere vil du assistere i udarbejdelsen af ESG-rapporteringen m.m.

I arbejdet med projekterne vil du bl.a.:

  • kontrollere, at projekterne bliver oprettet korrekt i vores systemer, dvs. bl.a. gennemgå startbudgetter, forsikringsforhold samt garantier over for bygherrer og entreprenører
  • Månedlig økonomiopfølgning på projekter samt assistere med tilretning af projektbudgetter.
  • stå for månedsrapportering og afholde månedlige økonomimøder med projektlederne og regionsdirektører
  • løbende støtte op om projektlederne og oplære dem i vores økonomisystemer
  • kreditvurdere fagentreprenører og bygherre
  • være med til at optimere vores rapporteringssystemer og dataindsamling, samt indgå i IT-udviklingsprojekter

Lille team – høj grad af faglig sparring

Du bliver en del af et team med 3 dedikerede controllere, der bliver supporteret af kolleger fra andre teams, når det er nødvendigt.

Vi har et rigtig godt flow os controllere imellem, hvor vi snakker projekterne igennem og giver hinanden inputs til, hvordan man kan gribe tingene an,

- fortsætter Mikkel.

Samarbejdsorienteret controller med projekterfaring

Når du samarbejder med kolleger andre steder i organisationen, går du op i at skabe tillid og en åben dialog. Og du er ikke bange for selv at stille spørgsmål. Desuden formår du at navigere i en hverdag, som i perioder er hektisk og ikke altid ligner hinanden.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en uddannelse på HD-niveau eller lignende
  • har nogle års erfaring med revision eller controlling i en større virksomhed og erfaring med projektøkonomi
  • har kendskab til ESG-rapportering.

Klar til at bygge videre på karrieren?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Line Purup på 7245 9110.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV og evt. en kort og målrettet ansøgning, som du sender via nedenstående link, allerede i dag og senest den 13. juni.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.