Den Selvejende Institution Munkegården
Brenderup Fyn

Barselsvikar for vores køkkenassistent søges fra 1.8. 2024 – 1.5. 2025 med ca 20 timer / uge. (Fri om tirsdagen og weekends)

Den Selvejende Institution Munkegården søger en køkkenassistent eller person med anden relevant baggrund, der sammen med vores kok og en pædagog brænder for at arbejde på vores køkkenlinje med unge mennesker.

Vi søger en selvstændig og stabil person, der har kompetencer og lyst til at arbejde i et køkken med egne opgaver, men også i samarbejde med øvrigt personale og vores elever. Du er med til at forberede dagens varme frokost til ca. 45 personer. Vi vægter at bruge vores egne råvarer og lave så meget selv, som der er mulighed for.

Torsdag skal du selvstændigt stå for at forberede og klargøre en frokost, planlagt i samråd med Munkegårdens kok til ca. 45 personer.

Det er vigtigt, at du kan skabe gode relationer til elever og kolleger, samt at du kan se dig selv i og arbejde ud fra Munkegårdens fire kerneværdier, der er at være RELATIONSSKABENDE, ORDENTLIGHED, ANSVARLIGHED OG ANERKENDELSE.

Vi forventer, at vores nye kollega…

  • Kan arbejde selvstændigt med egne opgaver, men også er fleksibel og omstillingsparat i forhold til arbejdsopgaver og eleverne.
  • Har flair for god mad og køkkenhygiejne samt kan være rollemodel for vores unge mennesker.
  • Kan holde overblik og trives i et arbejdsmiljø med mange aktiviteter, der fordrer handlekraft fra personalets side.
  • Er et åbent og positivt menneske, der kan indgå i et konstruktivt samspil mellem egne funktioner og Munkegårdens øvrige organisation.
  • Er udviklingsorienteret, loyal og med til at sikre, at vores idéer bliver til virkelighed.

Vi tilbyder…

  • Arbejdstid hverdage mellem 8.45 – 14.00 med fri hver tirsdag
  • Løn efter gældende regler
  • Arbejdstøj
  • Sundhedsforsikring

Stillingen er på knap 20 timer om ugen.

Ansøgning, samtaler og spørgsmål:

Ansøgningsfrist er d. 1.6. kl. 12.00. Ansøgning med relevante bilag sendes til viceforstander Birgitte Jørgensen. Mail: Birgitte@munkegaarden.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 12.6. om eftermiddagen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig telefonisk til viceforstander Birgitte Jørgensen, mobil 4244 2142. Vi henviser desuden til vores hjemmeside www.munkegaarden.dk.


Munkegården er et socialpædagogisk uddannelses-, beskæftigelses- og botilbud til unge, der med forskellig baggrund har brug for intensiv støtte til personlig- og læringsmæssig udvikling.

På Munkegården er der plads til 24 unge, der har brug for ekstra støtte til at komme godt ind i voksenlivet. Vi tilbyder forskellige bofællesskaber, den 3-årige særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU), fritidstilbud og smagsprøver på arbejdslivet gennem praktikker og beskyttet beskæftigelse.

Munkegården har 6 tilbud til vores unge: Landbrug, Orangeri, Haveservice, Motor/ metal, træværksted samt køkken.