Lakuda ApS

Lager- og logistikmedarbejder søges til Lakuda ApS/batteribyen.dk i Hedensted

Har du et godt overblik og er du god til at holde mange bolde i luften? Har du erfaring med lagerarbejde og truckkørsel? Har du lyst til en afvekslende hverdag, hvor du hver eneste dag bidrager aktivt til at levere høj service til både kunder og kolleger og er du fyldt 18 år?

Så er det måske dig vi søger til denne spændende og afvekslende stilling, hvor du bliver en del af et stærkt team af dygtige og glade kolleger, hvor alle kæmper for holdet.

Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 6-21 mandag til fredag.

Vi søger en medarbejder med truck-certifikat til følgende opgaver:

  • Overblik via Navision/WMS til at koordinere arbejdet på lageret.
  • Booking af fragt til hele vores mange kunder rundt i DK/NO/SE/FI og resten af EU.
  • Tale og skrive dansk/engelsk til de forskellige kontaktpunkter vi har.

Har du sans for detaljer, og har du lyst til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø med højt humør og faglig stolthed, så er dette jobbet for dig. Vi forventer, at du er fleksibel, imødekommende og at du har gode samarbejdsevner, sammen kan vi alt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Lakuda:

LAKUDA ApS blev grundlagt i 2003 med ønsket om at givet vores kunder energi til livet. Hvad end det var et nyt batteri til lommeregneren eller om det var en specialt-designet batteriløsninger til en større virksomhed. Energi til livet hos vores kunder bidrager vi med i alle led af vores forretning, lige fra kundeservice, hvor vi tager imod ordren og helt ud til lageret hvor vi rører den en sidste gang inden den bliver forsendt, ved at sikre at ordren kommer frem til rigtige tid, sted og mængde. Vores lager er ca. 7000 kvm og vi plukker med scanner.

Du vil blive en del af et hold på 19 mennesker fra unge til mere erfarne.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 31. maj.

Ansøgning sendes til Martina Warnat – mwa@lakuda.dk