2-Connect ApS
Ikast

KAM Koordinator

Nyoprettet stilling * International virksomhed * Selvstændige opgaver

Vil du have en spændende rolle, hvor du både arbejder med indkøb, salg og produktudvikling?

2-Connect ApS søger til en nyoprettet stilling en intern salgskoordinator til vores Global Retail salgsteam. Du kommer primært til at sidde med kunder i Mellemøsten, som du skal varetage sammen med vores Key Account og du bliver involveret i udviklingen af nye produkter sammen med vores kunder, samt kommer til at varetage alle opgaver i forhold til ordrehåndtering. Du er dermed involveret i salgsprocessen lige fra produkternes udvikling til leveringen.

Du får et tæt samarbejde på tværs af organisationen og bliver et væsentlig bindeled imellem salg (både via vores key account og via direkte kontakt med kunderne) og indkøb (både via vores asiatiske kontorer i Vietnam og Taiwan, samt direkte til fabrikkerne) i løsningen af en række administrative opgaver relateret til vores vare og ordre flow. Derudover bliver du en del af produktudviklingen af indendørs og udendørsmøbler i samarbejde med vores kunder og med implementeringen af disse.

Jobbet giver mulighed for stor personlig udvikling og en spændende og alsidig hverdag.

Serviceminded personlighed der trives i et dynamisk miljø

Du er en person med et meget stærkt servicegen og motivation for at blive en vital del af en spændende og travl møbelvirksomhed.

Du er struktureret og systematisk. Du trives med travlhed og mestrer at have mange bolde i luften på en gang. Du har masser af gå på mod, høj energi og sørger med din detaljegrad for at afslutte opgaverne. Du er ansvarsfuld og motiveres af at skabe resultater gennem din planlægning og ved at have styr på opgaver og deadlines. Du arbejder selvstændigt og evner at træffe egne beslutninger. Du er en teamplayer med ambitioner om at være en del at et vinder-team og er kendt for dit gode og smittende humør, som bidrager til den gode stemning i afdelingen.

Vi forventer, at du har relevant erfaring indenfor indkøb og/eller salg, gerne indenfor branchen (dog ikke noget absolut krav).

Du er flydende på engelsk (både skrift og tale) og mestrer også gerne andre sprog.

Har du erfaring med C5 og Perfion er det en fordel (men ikke et krav).

Stor selvstændighed og gode udviklingsmuligheder for den rette kandidat

Vi tilbyder et spændende og krævende job i et imødekommende arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde på tværs af salg, produktudvikling og indkøb med både internationale nøglekunder og med kolleger i Danmark, Kina, Taiwan, Indonesien og Vietnam.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed med et velafprøvet koncept, der har oplevet høj og kontinuerlig vækst i sine mere end 15 års eksistens. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort fra tanke til handling.

Du skal forvente lidt rejseaktivet i forbindelse med messer samt leverandør- eller kundebesøg. Du bor i rimelig køreafstand fra kontoret i Ikast.

Jobbet er til tiltrædelse snarest muligt, og vi evaluerer løbende ansøgninger. Din ansøgning sendes til pmo@north-con.dk.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Konsulent Palle Morthorst, på tlf. 2496 1350.


Om virksomheden

2-Connect er et ambitiøst og succesrigt møbelfirma med hovedsæde i Ikast og med afdelinger i Kina, Taiwan og Vietnam. Vi smelter skandinavisk design sammen med asiatisk håndværk, hvilket resulterer i en velafbalanceret blanding af kvalitetsmøbler og meget konkurrencedygtige priser til gavn for kunder og partnere over hele verden. Læs mere om 2-Connect på Web: www.2-connect.dk Instagram: @2connectdk Facebook: 2-Connect Aps LinkedIn: 2-Connect Aps