Skagen Fiskerestaurant Kolding
Kolding

Køkkenassistent

Er du en haj i et køkken og brænder du for gæsteoplevelser i verdensklasse, så er det dig, vi søger

Til vores restaurant i Kolding søger vi en knivskarp køkkenassistent, som kan holde hoved over vandet, også når der går fisk i den.

I samarbejde med det øvrige køkkenteam vil du skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse for vores gæster.

Opgaverne spænder bredt, lige fra À la carte til selskaber, hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.

Dette kræver, at du har et stort energiniveau, og at du trives i et travlt miljø hvor spændende udfordringer opfattes motiverende.

Vi forventer:

  • At du er mødestabil
  • Har erfaring med køkkenarbejde
  • Kan arbejde selvstændig, men samtidig indgå i et stærkt team
  • Trives i et til tider hektisk miljø, uden at miste overblikket
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Kan kommunikerer klart og forståeligt på dansk eller engelsk, både i skrift og tale

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel, og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer.

Ansøgninger sendes på mail til General Manager, Monika Grahl mog@skfisk.dk.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist d. 16. juni 2024

Tiltrædelse: efter aftale


Skagen Fiskerestaurant arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, hvilket hænger sammen med restaurantkædens rødder, der stammer fra 1970, hvor den første restaurant blev etableret i de gamle fiskepakhuse på Skagen havn. Det er qua historien, gæsterne der er i fokus, hvor der værnes om den ”gamle” etikette og kvalitet som er gjort tidssvarende. Der værnes meget om kvaliteten i det fysiske rum, råvarerne, deres tilberedelse og ikke mindst serviceringen af gæsten, hvor den nærværende og personlige betjening er afgørende. Udvælgelsen og oplæringen af den enkelte medarbejder har stor bevågenhed, såvel lokalt som nationalt, og er båret af en stærk kultur og en vision, om at alle gæster skal opleve nærværende værtskab.