European Sperm Bank
København N

Kvalitetsbevidste studerende til laboratorium

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. På det grundlag har vi skabt en international vækstvirksomhed med salg til hele verden.

European Sperm Bank er verdenskendt for sin høje kvalitet og det er op til vores kollegaer i laboratorierne at sikre, at vi dagligt møder donorerne i øjenhøjde og bearbejder deres donationer med høj kvalitet og professionalisme, der øger chancen for at skabe nye ønskebørn.

Et par af vores dygtige studerende har afsluttet deres uddannelse og vi søger derfor nye studerende til vores laboratorie på Nørrebro. Dine primære arbejdsopgaver består i at modtage vores donorer i receptionen samt analysering og nedfrysning af sædprøverne. Derudover vil der være diverse praktiske småopgaver.

Det er derfor vigtigt at du...

  • Har erfaring med mikroskopering og pipettering
  • Er i starten af dit naturvidenskabelige studie
  • Altid sætter kvaliteten først og arbejder koncentreret – også når der er tryk på
  • Er udadvendt, positiv og imødekommende overfor såvel donorer som kolleger
  • Er fleksibel i forhold til vagtplanlægningen, så vi gensidigt kan hjælpe hinanden med at få både vagtplan og studie til at hænge sammen
  • Har lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab med en uformel tone

I hverdagene skal du kunne arbejde 12 timer i gennemsnit om ugen, i tidsrummet 12.30-20.30, plus 1-2 lørdage om måneden i tidsrummet 9.45-15.

www.europeanspermbank.com

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.