HAVI Logistics ApS
Ishøj

Kvalitetsbevidste lagermedarbejdere til vores aftenhold i Ishøj

Vi søger flere kollegaer til vores lager i Ishøj. Vi vokser nemlig helt vildt! Skal du være med på holdet – så læs bare videre.

En dagligdag med variation indenfor faste rammer

Hos HAVI tilbyder vi faste rammer om arbejdet og din arbejdsdag. Vores aftenhold arbejder 37 timer pr. uge med varierende arbejdstid i tidsrummet 13:00-22:30 mandag til fredag, hver anden søndag 16:00-20:00 og fri hver anden fredag. Arbejdet veksler mellem vores tør-, kølelager. Der vil være pluk, varemodtagelse og læsning af vores lastbiler, der alt sammen foregår med håndscanner og ved brug af el-hund. Når du ikke arbejder på lageret, kan du bl.a. bruge dine pauser sammen med dine kolleger i vores hyggelige kantine.

Derudover tilbyder vi

  • Løn efter overenskomst (3F).
  • HAVI-timetillæg efter 3 mdr. ansættelse.
  • Frokost gennem frokostordning.
  • Betalt frugtordning.
  • En aktiv personaleforening.
  • Faste arbejdsdage og -tider i aftentimerne.
  • Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr.

Vores nye kollega

Det vigtigste for os er, at du er venlig, kvalitetsbevidst og mødestabil. Hvis du så også har gåpåmod og er opsøgende ved problemstillinger, så bliver vi et ekstra godt match. Du motiveres af at løse din egen opgave, men du kan sagtens se det fede i at løse opgaven som et led i en større sammenhæng med dine kollegaer. Du skal trives i et struktureret miljø, hvor du hver aften leverer på dine opgaver. Du er over 18 år.

Det er meget vigtigt, at du har stort kørekort. Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav.

Hvis du har spørgsmål til stillingen ...

... så hører Henrik Larsen, Ishøjs Warehouse Manager, meget gerne fra dig. Ham fanger du på 78 71 97 18.

Vil du søge stillingen ...

... så kan du søge via QuickApply-ansøgningsknappen ”Ansøg” nedenfor. Søg så snart du kan, for vi kalder løbende kandidater ind til samtale.

Hos HAVI sætter vi pris på diversitet, og vi ønsker, at vores virksomhed afspejler forskelligheden i samfundet. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater til at søge.


Om HAVI

HAVI er en global privatejet virksomhed fokuseret på innovation, optimering, og håndtering af Supply Chains for ledende brands. HAVI leverer services indenfor analyse, indpakning, sourcing, supply chain management, og logistik. Sammen med vores kunder løser vi store og små udfordringer på tværs af forsyningskæden. HAVI består globalt af mere end 10.000 medarbejdere, og leverer services af højeste kvalitet i mere end 100 lande.

HAVI Danmark består af ca 160 ansatte der servicerer vores kunder over hele landet. Vores distributionscentre er placeret i Vejle og Ishøj.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.