Pres-Vac Engineering
Allerød

Montagetekniker til Pres-Vac

Vi er verdens førende leverandør af sikkerhedsventiler til tankskibe, og vi søger lige nu en montagetekniker til manuelt at samle vores ventiler og derigennem sikre kvaliteten, så vi kan fortsætte vores succes som producent for Pres-Vac sikkerhedsventiler til tankskibe.

Jobbet hvor du er med til at gøre en forskel

I Pres-Vac har vi fokus på at opretholde de aktiviteter, som skaber værdi for vores kunder.

Som montagetekniker i Pres-Vac får du en vigtig rolle i forhold til at samle vores ventiler, og derigennem sikre kvaliteten samt dokumentationen, så vi kan fortsætte vores succes som producent for Pres-Vac sikkerhedsventiler til tankskibe.

Dine opgaver kommer blandt andet til at se således ud:

  • Samling af ventiler i seriestørrelser fra 2-17 stk
  • Test af Pressure/Vacuum ventiler
  • Pakning af ventiler

Os som arbejdsplads

Du bliver en del af et dedikeret team på 9 kollegaer og din arbejdsplads bliver på vores adresse Solvang 22 i Allerød. Vores montagefaciliteter er på denne adresse mens vores produktionssteder er i Hedensted og Kina.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og er dagvagter placeret på hverdage.

Du vil referere til Teamleder Martin Nilsson.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads og løn efter kvalifikationer. Derudover får du en række personalegoder, som bl.a. omfatter sundhedssikring og kantineordning.

Succes i jobbet

Det kan være, at du er mekaniker eller har en anden håndværksmæssig uddannelse? Det er dog ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har tekniske færdigheder og brænder for at sikre kvalitet i det du leverer.

Derudover er du en god kollega, og sætter pris på det gode samarbejde. Du er nysgerrig og tør udfordre måden vi arbejder på, så vi hele tiden sikrer den bedste løsning for kunden.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Martin Nilsson på mobil 4181 2792 eller Head of Operations Zobajir Azizi på mobil 5373 4052.

Du søger stillingen via Jobindex – QuickApply. Vi holder løbende samtaler.


Pres-Vac – verdens førende leverandør af sikkerhedsventiler til tankskibe

Pres-Vac Engineering har mere end 70 års erfaring, og er verdens førende leverandør af højhastighedstryk/vakuumventiler og udluftningsudstyr til tankskibsfartsindustrien. Vi producerer en bred vifte af tankudluftningssystemer til produkt-, olie-, kemikalietankskibe og offshoreenheder. Vores produkter er kendte for deres kvalitet og overholdelse af de nyeste IMO- og ISO-krav. I 2016 blev Pres-Vac opkøbt af G&O Maritime Group, som er nicheleverandør af kvalitetsundersystemer til den maritime industri, og vi arbejder målrettet på at gøre skibe til et grønnere og mere sikkert sted at arbejde.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.