TinyMobileRobots ApS
Malling

Økonomimedarbejder

TinyMobileRobots i Malling søger en dygtig økonomimedarbejder til vores nyoprettede stilling i økonomiafdelingen.

Vi er 80 ansatte i Danmark og vækster kontinuerligt, og vi har derfor brug for en proaktiv og selvstændig kollega, der kan tage ansvar og bidrage aktivt til vores team.

Vi er en fleksibel og uformel arbejdsplads, der vægter trivsel højt. Vi har frokostordning, gratis parkering, og der er kun 3 min. gang fra nærmeste busstoppested.

Ansvarsområder:

  • Kreditorer, bogføring og betalinger
  • Lønninger, funktionærer og timelønninger
  • Afstemninger
  • Assistering ved månedsafslutning
  • Udvikling og forbedring af arbejdsgange

Kvalifikationer:

  • Grundlæggende erfaring inden for regnskab, moms og afstemninger
  • Kendskab til lønningsbogholderi
  • Beherske engelsk

Som Kreditor- og lønningsbogholder hos TinyMobileRobots vil du spille en afgørende rolle i at støtte og videreudvikle vores finansafdeling. Du vil arbejde i et internationalt team, hvor vi taler både dansk og engelsk. I vores finansafdeling vil du have betydelig indflydelse på dine opgaver og mulighed for hurtig faglig udvikling.

Vi vægter potentiale, en positiv holdning og initiativ hos TinyMobileRobots, hvilket giver dig mulighed for at forme din rolle og bidrage til vores fortsatte succes. Det er afgørende, at du er ansvarsfuld, omhyggelig og proaktiv og tager ejerskab for opgaver med en positiv indstilling. Du trives i udfordrende situationer, tilpasser dig forandringer med lethed og bevarer en struktureret tilgang til din arbejdsdag. Dine kolleger ser dig som en social holdspiller, altid klar til at give en hjælpende hånd.

Vi er en spændende virksomhed med udvikling af nye produkter, robotproduktion og B2B-salg. Vi ekspanderer hurtigt i flere lande og leder derfor efter den helt rigtige talentfulde person til at styrke vores finansafdeling. Lige nu har vi afdelinger i US, AU, DE og UK.

Om TinyMobileRobots

TinyMobileRobots er en førende virksomhed inden for udvikling af præcisionsrobotter til udendørs formarkering og opstregning. Virksomheden er drevet af ønsket om at forbedre den måde, folk arbejder på ved at tilbyde innovative robotløsninger. Teamet består af dedikerede og talentfulde medarbejdere med ekspertise inden for præcisions- og positioneringsteknologier.

Ansøgning

Lyder det som dig, vil vi gerne høre fra dig. Send din ansøgning i dag, og bliv en del af TinyMobileRobots' spændende rejse!

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Lead Financial Controller Lilli Voergaard på 6143 7320 eller livo@tinymobilerobots.com.

CV og en kort motiveret ansøgning sendes til Livo@tinymobilerobots.com – vi inviterer løbende kandidater til samtale.