Bolignet A/S
Ballerup

Teamleder

Vi søger en udadvendt og effektiv teamleder til vores team i Danmark.

Er du typen, der kan lide at gå forrest? Brænder du for at arbejde med mennesker og opnå mål? Ønsker du en karriere hos en dynamisk og veletableret virksomhed, hvor fleksibilitet og teamwork er nøgleord? Så er dette jobopslag lige noget for dig!

Virksomhedsprofil:

Vi tilbyder markedets bedste og hurtigste fibernet-løsning til boligforeninger og har fokus på at skabe gode resultater og opnå glade kunder via dedikeret og grundigt arbejde.

Vores team er kendetegnet ved sin åbenhed, samarbejde og høje energiniveau. Vi tror på at arbejde hårdt men også på at have det sjovt undervejs!

Stilling:

Vi søger en engageret leder, der trives med en hverdag af afvekslende karakter, hvilket betyder, du skal kunne jonglere mellem teamledelse, salg, events og projekter, såvel som rutine driftsopgaver i samarbejde med teamet. Din dagligdag vil være fyldt med spændende udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dine kvalifikationer:

Udadvendt, ansvarsbevidst og målrettet med en god portion ledelseserfaring. Evne til at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Har du en interesse og forståelse for netværk og IT er det selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du er i stand til at kunne bidrage til virksomhedens vækst, opnå mål og lede et team bestående af teknikere og sælgere.

Arbejdsvilkår:

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på henholdsvis fast løn samt provision. Hos os er det vigtigt at være social og engageret i samarbejdet med kollegaer. Du vil blive en del af et team, hvor vi støtter hinanden og fejrer succeserne sammen. Som leder hos BOLIG·NET vil du få base på vores kontor i Ballerup.

Klar til at tage det næste skridt?

Send din ansøgning og CV til Martin Trinity via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Martin på mtr@bolignet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og eventuelt byde dig velkommen til vores team!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.