Fujitsu A/S
Ballerup eller Aarhus

ERP-supporter

Fujitsu er en global IT-servicegigant med et stærkt engagement i at ændre verden gennem innovative løsninger. Vores ERP-team spiller en afgørende rolle i denne mission, og vi leder lige nu efter en ERP-supporter, da en af vores kolleger går på pension.

Dine arbejdsopgaver

Som ERP-supporter er din primære arbejdsopgave at yde support til vores kunder på vores ERP-produkt, kaldet Prisme, som er baseret på Microsoft Dynamics 365. Vi får hvert år hundredvis af hændelser, og du kan se frem til opgaver som at:

  • Håndtere administration og support af økonomisystemer
  • Foretage effektiv fejlscreening og finde den rette løsning for kunden
  • Være det centrale kontaktpunkt for vores kunder
  • Bevare og forstærke gode, årelange og stærke kunderelationer

Du bliver en del af et engageret og kompetent team, der værner om en hverdag med en uformel omgangstone, godt humør og et højt serviceniveau. ERP-teamet består af ca. 45 passionerede kolleger, så hvis du vil samarbejde og opnå succes sammen med mennesker, der vil skabe en bedre fremtid, hører vi gerne fra dig!

Dine kvalifikationer

Vi ønsker os de bedste medarbejdere og imødekommer alle ansøgere, der ser sig som kandidat til stillingen. Din baggrund, erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du har:

  • Erfaring med support i økonomisystemer, gerne fra en lignende stilling
  • En baggrund inden for applikationssupport, gerne fra Service Desk
  • Økonomiforståelse, herunder for de funktioner, som systemet arbejder ud fra
  • Kendskab til økonomi- og debitorfunktioner i kommuner og regioner
  • En uddannelse med fokus på økonomi
  • Gode kommunikationsevner på dansk, også gerne på engelsk

På det personlige plan er du fleksibel, professionel og engageret så vi kan sikre en god service, også i travle perioder. Din lyst til at udvikle dig og erhverve ny teknisk viden vil hjælpe dig til at få succes i denne rolle. Vi giver dig træning i vores ERP-system og en onboarding med en ”buddy”-kollega tilknyttet for at sikre at du kommer godt fra start. Hvis du kan se et muligt match mellem jobbet og din profil – så tøv ikke med at søge!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du får en rolle, hvor du kan påvirke fremtidens ERP-løsninger i et engageret og socialt stærkt teammiljø. Fujitsu Danmark består af omkring 120 medarbejdere, fordelt på vores kontorer i Ballerup og Århus. Som en del af en global virksomhed får du mulighed for at trække på ekstremt kvalificerede kolleger i et internationalt netværk. Vi har ligeledes muligheder for faglig udvikling og karrierevækst i en førende global organisation. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, en god pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness samt fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Lyder det som noget for dig?

Dette er en unik mulighed for at blive en del af en organisation, der værdsætter innovation, kvalitet og personlig udvikling. Er du klar til at forme fremtiden sammen med os? Send dit CV allerede i dag!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Susanne Elkjær på mail susanne.elkjaer@fujitsu.com.Vi ønsker stillingen besat med den helt rigtige, og er klar til at tage imod dig hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 16. juli 2024

Vi glæder os til at høre fra dig.


At Fujitsu, we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disability, religion and ethnic origin.

#Shapeyourworld