JD – Ingildsen Elevator A/S

Karrierevej som elevatortekniker

I takt med ekspansionen af organisationen søger vi dygtig og serviceminded elevatortekniker til henholdsvis ny montage- og serviceafdeling. Vi tilbyder en spændende karrierevej som elevatortekniker, hvor det ikke er et krav, at du tidligere har arbejdet med elevatorer.

Jobbet:

Som elevatormontør i ny montageafdelingen, monterer du elevatorer over hele landet. Du bliver en del af et stærkt team med mange års erfaring.

Som elevatortekniker i serviceafdelingen arbejder du med service og reparationer af eksisterende elevatorer. Arbejdet er som regel fordelt på flere elevatorer i løbet af en arbejdsdag. Du vil med tiden have mulighed for indtrædelse i vagtordning.

Din baggrund og profil:

Du har en teknisk uddannelse, som kan være: elektriker, mekaniker, smed, maskinarbejder, automatiktekniker, elektromekaniker, elektrofagtekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende teknisk uddannelse. Din bopæl er ikke afgørende for at kunne besidde jobbet.

  • Bidrager med et godt humør og lægger vægt på samarbejde og fleksibilitet
  • Tager udfordringer i strakt arm
  • Relevant uddannelse og erfaring
  • Gerne elevatorkursus, men IKKE et krav

Vi tilbyder:

Spændende arbejde, hvor du bliver en nøglemedarbejder i henholdsvis ny-montage eller serviceafdelingen. Du bliver en del af en fleksibel virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi tilbyder elevatorkursus, så du løbende kan udvikle dine kompetencer. Løn forhandles individuelt på attraktive markedsvilkår, og efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kim Poulsen på telefon 27 22 90 12.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via linket hurtigst muligt, da vi løbende kalder til samtale.


JD-Ingildsen Elevator:

Familieejet virksomhed, med afdelinger i hele landet – med hovedkontor i Lystrup ved Aarhus. Herfra styres service og ny-montagemontører, tilbudsgivning og den daglige drift. JD-Ingildsen Elevator A/S beskæftiger fast 30-35 mand og har desuden faste underleverandører tilknyttet specialprojekter. Siden opstarten er JD-Ingildsen Elevator A/S to gange nomineret til Gazelle prisen, har tre gange modtaget prisen som succesvirksomhed og de seneste 10 år i træk blevet tildelt AAA kreditvurdering.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.