I/S Norfors
Hørsholm

Driftsoperatør til skiftehold - der gør en forskel for miljøet og energien

Kan du forestille dig en hverdag, hvor du ikke blot sikrer driften af vores avancerede affaldsforbrændingsanlæg, men også bidrager til en grønnere og mere bæredygtig fremtid? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Som driftsoperatør hos Norfors får du ikke kun en spændende arbejdsdag, men også muligheden for at være med til at fremme den grønne omstilling. Vi er stolte af vores rolle i at omdanne affald til fjernvarme og el og bidrage til en mere bæredygtig fremtid til glæde for både vores kunder og samfund.

I/S Norfors er et fælleskommunalt interessentskab, der behandler affald fra fem kommuner med tilsammen ca. 210.000 indbyggere og desuden producerer elektricitet og fjernvarme. Vi er ca. 120 ansatte. Norfors hovedformål er, på et højt fagligt niveau, at drive en effektiv forsyningsvirksomhed indenfor miljø- og energiområdet i nært samarbejde med vores ejere.

Om stillingen:

Du vil indgå i et team bestående af 16 driftsoperatører, der arbejder på treholdsskift, og som forestår driften af værket og fjernovervåger fjernvarmenettet samt flere eksterne værker. Du vil skulle indgå i et fast makkerpar med en anden driftsoperatør, hvor det vil være jeres ansvar at drifte værket og fjernvarmenettet.

Det betyder, at du som driftsoperatør vil komme til at stå overfor nogle situationer og udfordringer, hvor du skal kombinere praktisk og teoretisk viden for at løse dem. Det stiller store krav til selvstændighed, lærevillighed og samarbejdsevne.

Dine opgaver:

  • Daglig drift af procesanlæggene på Norfors, herunder overvågning af processen via SRO-anlæg, rundering, lettere fejlfinding og opfølgning m.m.
  • Deltagelse i anlæggets vedligeholdelse samt projekter
  • Deltagelse i rådighedsvagt – i den forbindelse foretrækkes en kandidat med kørekort

Dine kvalifikationer:

  • Du er maskinmester, operatør eller lignende med nogle års erfaring
  • Nuværende eller tidligere beskæftigelse med procesanlæg er en fordel
  • Af natur er du selvstændig, samarbejdsorienteret, ansvarsbevidst, fleksibel, lærenem med overblik og har et godt humør
  • Kedelpassercertifikat er en fordel

Vi tilbyder:

  • En travl og varieret dagligdag med spændende opgaver
  • Gode dygtige kolleger i et udviklende miljø, der står klar til at møde dig
  • God sundhedsforsikring og en attraktiv pensionsordning.
  • En aktiv personaleforening, der samler medarbejderne omkring virksomhedsbesøg, sommerfester, familie- og fisketure mv.
  • Løn efter kvalifikationer (overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation)

Grøn omstilling:

Som driftsoperatør hos Norfors får du ikke kun en spændende arbejdsdag, men også muligheden for at være med til at fremme den grønne omstilling. Vi er stolte af vores rolle i at omdanne affald til vedvarende energi og bidrage til en mere bæredygtig fremtid for vores samfund.

Form fremtiden med os!

Du er velkommen til at kontakte driftsleder, Kent Patrick Unold på +45 2497 8107, hvis du vil vide mere om stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.