Selfinvest
Middelfart

Caterelev

Er du ambitiøs og kreativ, og ønsker du at blive knivskarp i køkkenet? Har du samtidig en drøm om at give både medarbejdere og gæster skønne oplevelser af gastronomisk karakter? Så grib muligheden og bliv caterelev hos Selfinvest.

Om uddannelsen

Vi tilbyder en uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø på flere forskellige lokationer, hvor dedikation og samarbejde er nøglen til vores fælles succes.

Som caterelev hos Selfinvest bliver du en del af Gastronomi og Service-teamet. Teamet består af 35 kollegaer fordelt på 4 adresser i Middelfart, der alle har et service- og kantineteam. Vi tilbyder et alsidigt og kreativt gastronomisk miljø, som sikrer et solidt fundament for dit uddannelsesforløb.

Din hverdag vil være varieret og dynamisk og i selskab med et professionelt og dedikeret team, der i fællesskab sikrer, at du får mulighed for at udvikle alle nødvendige kompetencer inden for gastronomiens verden.

Som elev hos Selfinvest bliver du en del af et fællesskab, som byder dig velkommen med åbne arme. Et fællesskab, hvor det faglige niveau er højt, og hvor du som elev er garanteret den bedste udvikling både fagligt og personligt. Hos Selfinvest er hverdagen langt fra ens, og du vil som elev bliver beriget med oplevelser og anderledes arbejdsopgaver. Du er en vigtig del af en aktiv hverdag og får et skræddersyet elevforløb, der passer til dine kompetencer og interesseområder. Hos os er du ikke blot en medarbejder, men en del af noget større

Michelle Bæk, Waiter Events, tidligere elev, Gastronomy & Service

Om dig

Vi forestiller os, at du har gennemført relevant grundforløb inden opstart. Samtidig forventer vi, at du besidder en passion for gastronomi, bidrager til et positivt arbejdsmiljø og er villig til løbende at udvikle dine færdigheder og viden inden for faget.

Derudover ser vi gerne, at du er:

  • Ansvarsbevidst.
  • Smilende og imødekommende.
  • Kreativ, selvstændig og initiativrig.
  • Sætter en ære i at kvaliteten af dit arbejde altid er i top.

Mulighed for udvikling på en attraktiv og nytænkende arbejdsplads

Du får rig mulighed for at udvikle dig som cater og levere de bedste madoplevelser. Vi er en virksomhed i positiv vækst, hvilket giver gode forudsætninger for at blive en del af et større team – også på lang sigt. Vi lægger stor vægt på en personlig og behagelig atmosfære samt et højt professionelt niveau, både i køkkenet og i præsentationen. Vi har fokus på kvalitet, friske sæsonvarer samt konstant udvikling og en innovativ tankegang. Vores gastronomiske team i Selfinvest tæller en bred vifte af specialister, som du dagligt vil have mulighed for at sparre med. Ud over det nærmeste team giver vi mulighed for sparring og netværksudvikling på tværs af både Selfinvest og USTC-koncernen via vores Student Network.

Interesseret?

Kan du se dig selv som caterelev hos os, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Canteen Services, Jesper Skovgaard på +45 24 91 61 69.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Selfinvest er ejet af familien Østergaard og er moderselskab for Selected Car Group samt den globale USTC-koncern med mere end 160 kontorer i 40 lande og mere end 4.500 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om USTC-koncernen på www.ustc.dk.

Selfinvest, der har hovedsæde i Middelfart, omsatte i seneste regnskabsår for 150 mia. kr. og har en egenkapital på mere end 8 mia. kr.

Udover at være moderselskab for USTC og Selected Car Group, har Selfinvest også til formål, som familiekontor, at varetage ejerfamiliens interesser indenfor finansielle investeringer, ejerskab af ejendomme og øvrige virksomheder. Desuden varetager og udfører Selfinvest en række drifts- og serviceopgaver for koncernen.