Station Fonden Erf
Frederiksberg

Sekretariatsleder søges til Station – et hus for unge, der vil skabe positiv forandring i samfundet

Har du lyst til at blive en del af en bevægelse, der placerer unge i førersædet for innovation og positive samfundsforandringer? Så har du nu muligheden, da vi søger en passioneret sekretariatsleder til Station, der er et tværfagligt og socialt mødested og læringsmiljø, der fremmer innovation, samskabelse og unge-engagement.

I Station samles studerende, ungedrevne organisationer og dimittender fra forskellige fagligheder og baggrunde omkring innovativ samskabelse og samfundsforandring.

Station er beliggende i den tidligere Frederiksberg Politistation og tilbyder en lang række aktiviteter, events og programmer, der er designet til at ruste unge til at skabe positiv forandring i samfundet. Vores faciliteter inkluderer blandt andet en café - Central Station - der er et samarbejde med erfarne aktører i madindustrien, og tjener både som socialt knudepunkt og indtægtskilde. I takt med vores vækst og udvikling, søger vi nu en sekretariatsleder, der kan sikre en stabil drift og samtidig drive organisationens strategiske vision fremad.

Som sekretariatsleder hos Station har du tre hovedopgaver:

  • At skabe et inspirerende, støttende og i høj grad ungedrevet miljø med yngre medarbejdere og unge frivillige.
  • At sikre en stabil drift og administration.
  • At spille en central rolle i at forme organisationens fremtid og sikre dens bæredygtighed, bl.a. gennem fundraising, udvikling og test af forskellige forretningsmodeller.

En balance mellem erfaring og ungedrevet dynamik

For at opnå succes i rollen som sekretariatsleder i Station, er det essentielt, at du har en solid erfaring med administration og økonomi, og at du har en veludviklet evne til at skabe ro og struktur i en dynamisk organisation. Vi ønsker en leder, der ikke bare har de rette faglige kvalifikationer, men som også passer socialt og kulturelt ind i vores organisation og respekterer den unikke energi og autonomi, som et ungt team bringer til bordet. Vi forestiller os derfor, at du har:

  • Erfaring som sekretariatsleder, strategisk rådgiver eller i en lignende rolle, helst inden for universitetssektoren eller en NGO.
  • Stærke kompetencer inden for økonomistyring og administration.
  • Evnen til at arbejde i en ungedrevet kultur, hvor du understøtter og leder uden nødvendigvis at stå i front.
  • Demonstreret evne til at skaffe finansiering gennem fondsmidler og andre kilder.

Vi kan tilbyde

Hos Station bliver du en del af et energisk miljø, hvor unge mennesker, der er passionerede omkring innovation og samfundsforandring, er drivkraften. Du vil mærke en smittende energi, der er unik for en organisation, hvor der dagligt opstår nye idéer og perspektiver blandt brugere, frivillige og medarbejdere. Det er en energi, der motiverer og inspirerer, og giver brændstof til din arbejdsdag.

Du får mulighed for at påtage dig et stort ansvar og spille en central rolle i at forme fremtiden for vores organisation. Din indsats vil have direkte indflydelse på Stations succes og vores ønske om at styrke og understøtte unge forandringsagenter. Vi tilbyder dig med andre ord ikke blot et job, men en chance for at gøre en stor forskel for en masse unge mennesker og deres impact på samfundet.

Du kan læse mere som stillingen i den udvidede kompetenceprofil her.

Ansøgning og kontakt

Det kan være tale om en fuldtidsstilling eller en deltidsstilling på min. 30 timer – det aftales som led i ansættelsesprocessen. Vi ønsker opstart d. 15. august 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Sannie Fisker på tlf.: 60 11 07 76 (pga. af ferie, skal du i perioden d. 18. maj til 26. maj henvende dig til bestyrelsesleder Jacob Møller Overgaard, tlf: 50 71 67 81, email: jacob.o@station.dk).

Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes til sannie.f@station.dk med deadline mandag d. 3. juni 2024, kl. 8.00. Ansøgninger modtaget efter fristen, kommer ikke i betragtning.

Besøg www.station.dk for yderligere information om vores arbejde og værdier.