HJK Byg A/S
Horsens

Økonomiassistent

Ønsker du at blive en vigtig del af en værdibaseret totalentreprenørvirksomhed med opgaver i hele Danmark? Har du en positiv og fleksibel indstilling og lyst til at gøre en forskel? Så er det dig vi søger til et allround og selvstændigt job, hvor du efter en grundig indkøringsperiode, vil kunne udføre alle bogholderiopgaver.

Din profil:

  • Flere års erfaring med bogholderiopgaver i Microsoft Business Central
  • Erfaring med elektronisk kreditorhåndtering i Document Capture
  • Erfaring med løn til funktionærer
  • Erfaring med Microsoft Office-pakken herunder specielt Excel

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, samt flere års erfaring fra et lignende job med afstemning af alt indenfor bogholderi. Du har naturligt flair for tal, økonomisk sans og solid regnskabsmæssig forståelse.

Du er selvstændig med stor ansvarsfølelse, og har en udpræget ordenssans med fokus på detaljen. Du trives med faste tilbagevendende opgaver i et uformelt miljø. Du er en positiv, hjælpsom og serviceminded kollega.

Arbejdsopgaver:

  • Kreditor-, debitor- og finansbogholderi
  • Løn via Bluegarden samt refusionsanmodninger
  • Betalinger i banken
  • Moms og afskrivninger
  • Administrative ad hoc-opgaver

Du kommer ind i en ung virksomhed, hvor du selv har mulighed for at præge din hverdag. HJK-Byg A/S vægter medarbejdertilfredshed højt og laver blandt andet flere årlige sociale arrangementer i anerkendelse af medarbejdernes indsats i dagligdagen.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdstid på 30-37 timer. Du får en god fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedssikring. Du vil referere til vores Adm. Direktør.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Adm. Direktør Susanne Buhl Morel tlf. 53 73 60 30. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgning vedlagt CV sendes til sbm@hjk-byg.dk med emnet ”Økonomiassistent”. Samtaler afholdes løbende.


Om HJK Byg A/S

HJK Byg A/S beskæftiger i dag 16 medarbejdere og flytter pr. 1/6-2024 i nye lokaler på Lille Gedved 6 i Horsens. Vi er en landsdækkende totalentreprenør, med speciale i bolig-, etage-, og erhvervsbyggeri.

I HJK Byg er vores ambition at være vores samarbejdspartneres fortrukne samarbejdspartner, både når det gælder kunder og underentreprenører. Det gør vi gennem vores tre nøgleord, Tillid, Kvalitet og Orden.