Wella Danmark A/S

Business Development Consultant

OM WELLA COMPANY

Wella Company er en af verdens førende virksomheder inden for skønhedsindustrien og omfatter ikoniske mærker som Wella Professionals, Sebastian, Clairol, OPI, Nioxin og ghd. Med over 6.000 ansatte på verdensplan og en tilstedeværelse i over 100 lande har Wella Company og dets mærker været en førende aktør i 140 år og leveret produkter til forbrugere i hele verden. De mange innovationer inden for hår- og negleindustrien giver Wella Company mulighed for at glæde forbrugere, inspirere skønhedseksperter, engagere sig i det omkringliggende samfund samt levere bæredygtig vækst til sine interessenter.

For yderligere information om Wella Company, besøg www.wellacompany.com.

ROLLEN

Wella søger en Business Development Consultant til Nordjylland, der har evnerne og personligheden til at indgå i vores stærke salgsteam. Kundegruppen består primært af frisørsaloner, og du vil få ansvaret for alle varer under Wella. Du refererer til Country Sales Manager Wella.

ANSVARSOMRÅDER

Som Business Development Consultant bruger du dagen hos vores eksisterende kunder, hvor du vedligeholder og udvikler samarbejdet. Du bliver endvidere ansvarlig for at opsøge nye kunder og præsentere dem for vores produkter og forretningskoncepter. Du planlægger selv dine kundebesøg, følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud.

Du har ansvaret for dit eget distrikt og budget, og du er med til at sikre, at der til enhver tid leves op til fastsatte mål omkring salg, kvalitet, effektivitet og service. Du afholder selv kundemøder, præsenterer samarbejdsmulighederne, følger op på møderne, lukker salget og følger løbende op på kunden.

KVALIFIKATIONER

  • Har god forretningsforståelse og nogle års erfaring som sælger, gerne B2B-salg
  • Har stort ”drive”, gåpåmod og er proaktiv i forhold til at opsøge nye kunder
  • Er selvstændig og evner at planlægge og strukturere din arbejdsdag
  • Har kunden i fokus og formår at opbygge gode vedvarende relationer
  • Fortrolig med IT
  • Forståelse for og erfaring med SoMe er en fordel
  • Frisørbaggrund er en fordel
  • Teamspiller
  • Erfaring fra branchen eller relaterede brancher er en fordel
  • Flydende i dansk, både mundtligt og skriftligt, og kan begå dig på engelsk
  • Bosiddende i Midt- eller Nordjylland er et krav

WELLA TILBYDER

Hos Wella Company tilbyder vi dig et job i en professionelt styret salgsorganisation, hvor vi arbejder med ambitiøse mål og løbende udvikler dig i jobbet. Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok, og hvor vi udlever Wellas værdier i hverdagen. For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  • Grundig introduktion og oplæring
  • Løbende praktisk orienteret uddannelse, hvor du udvikles som sælger
  • Et arbejdsmiljø, hvor salg, service, udvikling og daglige rutiner går hånd i hånd
  • Fast grundløn og en attraktiv bonusordning
  • Bil til rådighed

YDERLIGERE INFORMATION

Yderligere information om stillingen fås ved henvendelse til Country Sales Manager Lena Hellerøe på tlf. 30 70 08 93.

Søg stillingen via "Ansøg"-knappen nederst. Din ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt. Der kaldes løbende ind til samtale. Bemærk venligst, at vi ikke accepterer ansøgninger via e-mail.

Vi tilbyder lige beskæftigelsesmuligheder til kvalificerede personer uden hensyn til race, religion, farve, national oprindelse, alder, køn, handicap, seksuel orientering, kønsidentitet, kønsudtryk, civilstand, veteranstatus eller andre egenskaber, der er beskyttet af loven. Wella Company vil med statslige handicaplove give rimelige muligheder for ansøgere og medarbejdere med handicap. Hvis der er behov for rimelig tilpasning for at deltage i jobansøgningen eller interviewprocessen, for at udføre vigtige jobfunktioner og / eller for at modtage andre fordele og privilegier ved ansættelse, bedes du kontakte os på: www.wellacompany.com/consumer-affairs

Vi er overbevist om, at dyrkning af en forskelligartet arbejdsplads giver virksomheden styrke. Kombinationen af unikke færdigheder, evner, oplevelser og baggrunde skaber et miljø, der giver ekstraordinære resultater.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.