Savills Denmark A/S
København V

Engageret økonomistuderende med interesse for ejendomsrelateret M&A og Corporate Finance

Vil du være med til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste i ejendomsbranchen, og kunne du tænke dig at arbejde med økonomiske og strategiske analyser af ejendomme, så har vi i Savills et spændende studiejob til dig.

Vi søger lige nu til vores Capital Markets afdeling en engageret økonomistuderende på cand.polit., cand.oecon., cand.merc.fir. eller tilsvarende studie, der ønsker at udvikle sine analytiske og forretningsmæssige kompetencer i den professionelle ejendomsbranche.

Studiejobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage til at analysere, værdiansætte og indgå i de strategiske overvejelser omkring større og komplekse transaktioner i Danmark. Arbejdet vil foregå i nært samarbejde med øvrige medarbejdere i Capital Markets-afdelingen på kontoret i København, men vil også kunne indebære samarbejde med kontoret i London og de øvrige kontorer i Europa.

Arbejdsopgaverne du skal bistå i, er bl.a.:

  • Udarbejdelse af strategisk og finansielt præsentations- og transaktionsmateriale til ejendomsrelateret M&A processer
  • Analyser og værdiansættelser af ejendomsaktiver, porteføljer og virksomheder
  • Analyser og præsentationer af markeder, segmenter og investorer
  • Ad hoc-analyser, opdatering af databaser og deltagelse i kontorrelevante opgaver

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er godt i gang med dit studie på en økonomisk og/eller finansielt funderet uddannelse, hvor du har tilegnet dig nogle grundlæggende faglige færdigheder, som du gerne vil prøve af i praksis. For at trives i studenterstillingen er det vigtigste, at du har en grundlæggende interesse for ejendomsinvestering samt ønsker at udvikle dine analytiske og forretningsmæssige kompetencer i et miljø, hvor høj kvalitet og integritet er i fokus. Samtidig motiveres du af at lykkes og skabe resultater sammen med andre, ligesom du gerne rækker ud efter nye opgaver i takt med, at du løbende udvikler og dygtiggøre dig.

Af natur er du interesseret i at lære nyt, fordybe dig og gøre dig umage. Samtidig har du en selvstændig tilgang til dit arbejde og trives med korte deadlines, ligesom et dynamisk og levende arbejdsmiljø er vigtigt for, at du trives i din hverdag.

Vi forventer desuden, at du:

  • Er fortrolig og interesseret i finansielle analyser, herunder værdiansættelse via DCF
  • Stortrives med at arbejde i Excel og vil gerne lære mere
  • Har flair for skriftlig formidling og kan kommunikere både klart og simpelt
  • Er undersøgende, åben og engageret i dit arbejde
  • Er en loyal holdspiller med mod på at udvikle dine faglige kompetencer i et virkelig godt socialt miljø og samarbejde.

Vi tilbyder

Et spændende og udviklende studiejob på 15-20 timer ugentligt, hvor du kan forvente at få et godt indblik i ejendomsbranchens spændende univers.

Du bliver en del af et team, der er førende inden for ejendomstransaktioner i Danmark. Vi lægger vægt på et dynamisk arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og med et fokus på høj faglighed og dedikation til opgaven.

Savills er en betroet erhvervsmægler og rådgiver i Danmark og resten af verden med mere end 700 kontorer og 40.000 medarbejdere på verdensplan. Vores danske kontor er centralt placeret i København, hvor vi rådgiver om ejendomstransaktioner, udlejninger og vurderinger for aktører i ind- og udland.

Vores organisation i Danmark har mere end 30 års erfaring og er fyldt med ekstraordinære individer ivrige efter at drive sig selv, vores kunder og vores forretning fremad. Vi ved, at en god idé kan komme fra enhver i vores organisation og det er kombinationen af vores forskellige perspektiver og ekspertise, der skaber fremragende resultater. Når du arbejder her, tager du del i et indbydende og samarbejdende miljø, hvor du arbejder tæt sammen med kolleger for at drive vores branche fremad.

Søg jobbet

Lyder studiejobbet som noget for dig, og har du lyst til at prøve kræfter med ejendomsbranchen, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en motiveret ansøgning samt CV inkl. eksamensbeviser og karakterudskrifter fra afsluttede fag på studiet hurtigst muligt via QuickApply-knappen "Ansøg".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anders Bengtsson på tlf. 3364 6500 eller anders.bengtsson@savills.dk.

Stillingen forventes besat i maj/juni 2024. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Du kan læse mere om os på savills.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.