City Apartment A/S
Frederiksberg C

Ejendomsadministrator

Vil du med på holdet?

Vi søger en ejendomsadministrator, der ønsker at være en del af et dynamisk arbejdsmiljø med stort engagement, højt tempo og entreprenørånd. Du skal brænde for at arbejde med jura og økonomi, og ikke mindst skal du besidde et stort gåpåmod. Som person er du ansvarsbevidst, struktureret og robust. Du trives med afvekslende arbejdsopgaver og er udadvendt og serviceminded.

Beskrivelse

Som ejendomsadministrator vil du få ansvar for din egen portefølje af ejendomme, din ejendomsportefølje vil primært bestå af den gamle boligmasse/OMK-ejendomme, samt erhvervslejemål tilknyttet hertil. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og varetage de forskellige funktioner, naturligvis med god sparring fra kollegerne i afdelingen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med regnskabsmæssige opgaver fra en lignende stilling i branchen. Det er således ikke en forudsætning, at du er uddannet ejendomsadministrator, men en forventning om, at du har erfaring med ejendomsadministration samt har arbejdet med Unik bolig 4.

Du tilbydes

Som administrator hos os, bliver du en del af en entreprenant og dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, socialt samvær og humor går hånd i hånd. Vi har højt til loftet og kort vej til ledelsen.

Du tilbydes, en fuldtidsstilling eller mulighed for en deltidsstilling, hvis det ønskes, i en veldrevet virksomhed, der udlejer og administrerer egne lejemål. Der afholdes i løbet af året flere sociale arrangementer, udlandsrejser, fredagsbar m.v., som er med til at skabe et godt sammenhold.

Om City Apartment

City Apartment er blandt landets største familieejede ejendomsselskaber, og vi har mere end 40 års erfaring inden for opførelse, salg og udlejning af ejendomme. Vores ejendomsportefølje består af 2.500 lejemål med de bedste placeringer i København og på Frederiksberg. Du får således en unik mulighed for at beskæftige dig med Danmarks bedst beliggende ejendomme, samt ejendomme omfattet af den mest komplekse lejelovgivning.

Ansøgning

Skriftlig ansøgning, kan sendes til Adm. Direktør Anna Fjordside pr. mail til: af@cityapartment.dk
City Apartment A/S, Martinsvej 8, 1926 Frederiksberg.