Støttekontaktgruppen
Kokkedal

Botilbudsleder til Botilbuddet Karlebo Hus 3

Er du en erfaren leder med ambitioner om at udvikle og styrke det pædagogiske arbejde? Kunne du tænke dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at sikre høj faglig kvalitet og udvikling på vores botilbud? Ønsker du stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed med fokus på personaleledelse og faglig ledelse, så er det måske dig, vi søger!

Om stillingen:

Da den nuværende botilbudsleder har søgt nye udfordringer inden for vores organisation, er stillingen ledig pr. 1. juni eller snarest derefter.

Karlebo Hus 3 er et §107/108 botilbud for borgere i alderen 18-60 år med udviklingshæmning og udviklingsforstyrrelse. Hus 3 har plads til 11 beboere. Personalegruppen er delt i 4 teams, hvoraf 3 teams er tilknyttet beboere med en-til-en støtte, og det sidste team er ansvarlig for en ungegruppe, som profiterer af socialt samvær og fællesaktiviteter. Beboerne bor i egen lejlighed, derudover har de et stort fællesrum med køkken, spiseplads og tv-stue. Dagligdagen består i høj grad af ADL-træning. Det vil sige, at medarbejderne skal støtte og vejlede beboeren i forhold til daglig struktur, personlig hygiejne, indkøb, madlavning, rengøring og økonomi samt støtte i forhold til fastholdelse i dagtilbud/uddannelse.

Din primære opgave vil være at varetage den faglige pædagogiske ledelse samt personaleledelse inden for de overordnede rammer, som vi har i Støttekontaktgruppen. Som botilbudsleder vil du have stor indflydelse på tilrettelæggelse af det pædagogiske arbejde og kan være med til at påvirke og videreudvikle vores tilbud og organisation som helhed. Til at hjælpe dig vil du have en souschef samt vagtplanlæggere i hvert team.

Ansvarsområder:

  • Skabe den røde tråd i det pædagogiske arbejde gennem personalemøder, personaleudvikling, intern og ekstern supervision, netværksmøder, understøttende dokumentation m.m.
  • Skabe struktur og systematiske arbejdsmetoder, der lever op til div. tilsyn, herunder Socialtilsynet, Styrelsen for patientsikkerhed, Fødevarestyrelsen samt Arbejdstilsynet.
  • Personaleansvar for ca. 28 medarbejdere samt div. vikarer, herunder MUS-samtaler, ansættelsessamtaler, sygesamtaler, overordnet ansvar for vagtplanlægning m.m.
  • Økonomisk ansvar vedr. budget til kost, aktiviteter og småanskaffelser samt supervision og kurser.

Dine kvalifikationer:

  • Vi forventer, at du har ledelseserfaring, gerne fra lignende botilbud.
  • Pædagogisk baggrund gerne suppleret med lederuddannelse eller relevant akademisk uddannelse.
  • Interesse og flair for administrative opgaver.
  • Evne til at skabe udvikling og høj faglighed.
  • Evne til at inspirere og motivere medarbejderne, hvilket betyder, at du som leder agerer den rolige støtte og samarbejdspartner for dine medarbejdere i de mange opgaver og beslutninger, som er knyttet til deres hverdag.

Vi tilbyder:

  • En inspirerende ledergruppe med mulighed for sparring og støtte.
  • En engageret personalegruppe.
  • En dynamisk organisation, hvor der er kort vej fra ide til handling.
  • Kurser, ekstern supervision samt fælles temadage.
  • Stor indflydelse og frihed til at tilrettelægge din arbejdsdag/arbejdstid.
  • Et miljø, hvor ansvar og tillid skaber medejerskab hele vejen rundt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Om Støttekontaktgruppen:

Støttekontaktgruppen er en privat organisation, der driver seks botilbud i Nordsjælland under Servicelovens §107 og §108 samt et aktivitetstilbud §§103/104. Karlebo Hus 3 ligger i skønne naturomgivelser sammen med Karlebo Hus 1 og 2 samt aktivitetstilbuddet Søhuset på en dejlig stor grund med egen sø, shelter og dyrehold.

Vi vægter faglighed højt og sætter altid beboeren i centrum. Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i struktur og forudsigelighed. Vi arbejder ud fra en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang, KRAP, idet vi tror på, at alle mennesker kan og profiterer af at udvikle sig til at være så selvstændige som muligt, uanset deres udgangspunkt.

Du kan læse mere om Støttekontaktgruppen på vores hjemmeside www.skgr.dk

Kan du se dig selv i rollen som botilbudsleder for de 4 teams i Karlebo Hus 3 med tilhørende ansvar for de administrative opgaver, og kunne du tænke dig at blive en del af Støttekontaktgruppens ledergruppe – så grib tastaturet og send os en ansøgning!

Stillingen er en 37 timers stilling.

Sted: Botilbuddet Karlebo Hus 3, Avderødvej 42, 2980 Kokkedal.

Tiltrædelsesdato: 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgning sendes til: Henriette Salmon: henriette@botilbud.skgr.dk – mærk ansøgningen ”Daglig leder Hus 3”.