Nordjyske Jernbaner A/S

Sommerassistance til Skagensbanen

Nordjyske Jernbaner søger sommerassistancer, som har lyst til at være med til at sikre den gode oplevelse på Skagen og Frederikshavn Station samt i toget på Skagensbanen fra uge 27 til og med uge 32.

Du vil indgå i et team på fire sommerassistancer, som i højsommeren hjælper vores fantastiske hold af togrevisorer og lokomotivførere med at sørge for at guide og hjælpe passagererne (såvel turister som pendlere).

Du skal kunne genkende dig selv som serviceorienteret, imødekommende, nærværende og tålmodig og skal kunne lide at omgås mange forskellige mennesker. Derudover skal du være indstillet på at arbejde både hverdag og weekend.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Guide og vejlede passagererne og hjælpe med billetkøb
  • Assistere med at få cykler ind og ud af toget og få dem placeret optimalt i toget
  • Renholdelse af perroner og tog (tømning af skraldespande, samle affald op i toget og på perronerne samt let rengøring i toget)

Vi forestiller os, at du har følgende:

  • Interesse i at give passagererne en oplevelse ud over det sædvanlige
  • Kan tale og forstå dansk og engelsk (også gerne tysk)
  • Naturligt flair for at tale med mennesker
  • Er opsøgende af natur
  • Er pligtopfyldende og mødestabil

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på mellem 30 og 40 timer om ugen i gennemsnit, og du møder ind på enten Skagen eller Frederikshavn Station (aftales nærmere ved ansættelsen). Arbejdstiden vil hovedsageligt ligge mellem kl. 9 og 18.

Du skal være minimum 18 år gammel og timelønnen er 162,83 kr. Dertil kommer nattillæg, weekendtillæg og fremmødetillæg.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Boesen Nielsen på tlf. 2528 1773 på alle hverdage i tidsrummet kl. 09.00-11.00. Du søger stillingen via knappen ”Ansøg” – sidste ansøgningsfrist er 1. juni 2024. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget, når de rette kandidater er fundet.


Virksomheden

Nordjyske Jernbaner A/S (NJ) er en velfungerende privatbane med hovedkontor i Hjørring. Virksomheden blev stiftet den 1. januar 2001 som en sammenlægning af Skagensbanen A/S og Hjørring Privatbaner A/S.

Der er gennem de seneste år sket en gennemgribende modernisering og rationalisering af hele virksomheden. Der er investeret for mere end 750 mio. kr. i nye skinner, tekniske anlæg og togmateriel.

I 2017 overtog Nordjyske Jernbaner den regionale togdrift fra Skørping til Frederikshavn fra DSB og betjener nu strækningerne fra Skørping i syd til Hirtshals og Skagen i nord.

NJ har 22 togsæt og beskæftiger ca. 120 medarbejdere.

Vi kører ca. 3 mio. km årligt.

Du kan læse mere om Nordjyske Jernbaner A/S på www.nj.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.