Bolighuset Werenberg A/S
Brenderup

Bogholder til Danmarks største selvstændige bolighus

Er du en kompetent og energisk bogholder/finance assistent med en del erfaring i bagagen? Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling? Trives du med at tage ansvar, arbejde selvstændig og deltage i mange forskellige opgaver inden for bogholderi og økonomistyring? Er du positiv indstillet og trives i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone? Så er det dig, vi søger som vores nye bogholder til Bolighuset Werenberg!

Om jobbet

Som bogholder hos os bliver du en del af Danmarks største selvstændige bolighus med 40 medarbejdere placeret i Brenderup på Fyn. Du vil få en central rolle i virksomheden, hvor du som en del af en mindre økonomiafdeling vil varetage ansvaret for månedlig lønkørsel og den daglige bogføring m.m.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Afstemning af kasse og bank
  • Håndtering af e-mails (kreditorfaktura, kreditnota, indkøbsopdatering, kontoudtog, fordeling af mails)
  • Kreditorflow herunder match af indkøbsordre
  • Lønkørsel for timelønnede og funktionærer
  • Bogføring i bank
  • Håndtering af rykkerlister
  • Afstemning af kreditorer og debitorer
  • Finansbogføring
  • Forefaldende kontorarbejde

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant bogholderimæssig baggrund. Det er vigtigt, at du har flere års erfaring inden for faget og kan påtage dig ansvaret for og selv drive de enkelte opgaver. Du er bruger af gængse ERP-systemer herunder gerne C5 og VISMA Business, Samt hjemmevant i MS Office-pakken primært Excel og Outlook.

Som person har du et stort overblik, hvor struktur og systematik prioriteres højt. Du er udadvendt og engageret med godt humør og positiv energi, samt trives i en virksomhed med en åben og direkte kommunikation.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig stilling i en ambitiøs virksomhed med stort ansvar, hvor dine faglige kvalifikationer kan sættes i spil. Derudover kan vi tilbyde attraktive løn- og ansættelsesforhold i et super arbejdsmiljø med en uformel kultur og gode kolleger. Mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Sådan søger du

Lyder denne stilling lige noget for dig, så send din ansøgning, CV samt relevante bilag via "Ansøg".

Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.