Skolen ved Sorte Hest
København
Welmatch søger for Skolen ved Sorte Hest

Naturfaglig lærer til undervisning i F/K og matematik søges til Skolen ved Sorte Hest

Alle børn, uanset deres udgangspunkt, fortjener lige muligheder for en god og tryg skolegang! Værdsætter du gode relationer i lærergerningen såvel som fagligt fokus? Vil du indgå i et samarbejde med flere faggrupper om at opnå elevernes succeser? Og vil du arbejde med høj normering, højt til loftet og have tid til det enkelte barn? Så læs videre!

På Skolen ved Sorte Hest tror de på, at alle børn har ressourcer, lyst til at lære og kan lykkes i de rigtige rammer. De har over 25 års erfaring som dagbehandlings- og skoletilbud og er specialiseret i at undervise børn med diagnoser som fx ADHD og autisme samt psykosociale og familiære problematikker. Den rejse håber vi, du vil være med på, så de fortsat kan bidrage til at gøre en kæmpe forskel for de børn, unge og familier, som tilknyttes SVSH.

Om dig

Vi søger først og fremmest efter en uddannet lærer med undervisningskompetence i fagene fysik/kemi og matematik.

For at få succes og trivsel i rollen, er det afgørende, at du vil indgå i hverdagen på en dagbehandlingsskole, hvor du beskæftiger dig med mindre elevgrupper med maks. 8 elever i hver gruppe. Hverdagen er præget af en sammensmeltning mellem behandlingsarbejdet, den miljøterapeutiske tilgang og undervisningen. Du skal derfor have interesse i at bidrage til helheden. Du skal også kunne rumme elever, der har det svært i perioder og ikke tage det personligt, når de har dårlige dage.

For øvrigt ønsker vi, du kan/har kompetencer til eller erfaring med at:

  • facilitere netværksmøder og indgå i et udvidet forældresamarbejde
  • målrette og evaluere behandlings- og undervisningsplaner
  • gode kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt

Vi tager hånd om dit arbejdsliv, og din trivsel betyder meget for os. Som ny kollega på SVSH vil du langsomt men sikkert blive taget igennem et introforløb på 10 uger. Du vil have faglig sparring med dine kollegaer løbende, modtage supervision hver 3. uge og blive klædt på med relevant miljøterapeutisk efteruddannelse.

På SVSH har vi en flad struktur, kort vej til ledelsen i hverdagen og et godt arbejdsmiljø med de bedste kollegaer - både fagligt og socialt.

Du får i øvrigt også frokostordning, kollektiv pension og helbredssikring.

Skolen har hjemme på Vesterbrogade 137 i velindrettede lokaler i 1. og 2. baggård. Skolen har p.t. 55 elever fordelt i hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling.

Skolen beskæftiger i dag 45 ansatte - lærere, pædagoger, psykologer, socialrådgiver samt ledelse.

Ansøgning

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, så søg allerede i dag via "Ansøg"-knappen nedenfor.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller ønsker at ansøge direkte, kan du kontakte Welmatch på kontakt@welmatch.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.