Kastaniehuset Kagså
Søborg

Lige nu bygger vi vejen mens vi går på den, vil du gå med?

Vi er i en forandringsproces og vi håber du vil være med?!

Det er sådan at vores leder gennem 20 år er gået på pension. Vi har ansat en ny, vores souschef, som også har været her i mange år.

Selvom institutionen har mange år på bagen, har vi kun været private et par år, og vi skal for alvor i gang med at definere institutionens pædagogiske retningslinje. Det er her du for alvor kan være med til at sætte dit præg.

Kastaniehuset Kagså er en privat integreret institution, med børn i alderen 0-6 år. Vi er en mellemstor institution, normeret til 50 børnehavebørn og 31 vuggestuebørn. Vi føltes ikke store, da vi er 3 huse med legeplads der hænger sammen, adskilt af et lavt hegn. Vi har et sidste hus, med egen lille legeplads, vi bruger som ekstra plads, til rytmik osv.

Kærnehuset er for vuggestuen, Kastaniely er for børnehaven, Solsikken er for kommende skolebørn og Myretuen er vores ekstra hus. Alle huse har en skøn og stor legeplads med masser af plads til fordybelse og udendørs aktiviteter, som bruges dagligt.

Vi er placeret i et område med grønne oaser bl.a. Smørmosen, som vi er glade for at bruge. Dem kommer vi til ved at gå, eller med en af vores ladcykler.

Den pædagogiske tilgang i Kastaniehuset Kagså, vil tage udgangspunkt i NEST pædagogik. Vi vil strukturere dagen, og arbejde ud fra det anerkendende menneskesyn NEST har. Det er ikke nødvendigt at kende til NEST pædagogik, men det er en god ide at læse lidt om hvad man siger ja til hos os.

Kastaniehuset Kagså søger uddannede pædagoger der har lyst til at være med på vores spændende rejse, hvor vi udvikler hverdagen og pædagogikken sammen.

  • Du skal være nysgerrig, men samtidig faglig godt funderet. Du har lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi ikke nødvendigvis er enige, men hvor vi tror på at en god pædagogisk snak kan være grundlag for udvikling.
  • Du skal have gåpåmod, og interessere dig for børns udvikling og sætte relations arbejde i fokus.
  • Du skal kunne se værdien i at børn lære i det nære, og i alle situationer der opstår i løbet af hverdagen.
  • Du skal lægge vægt på at skabe en tryg, sjov og god hverdag dag med fokus på trivsel og læring.

Vi tilbyder et godt og givtigt arbejdsfællesskab, hvor vi lægger vægt på åben og ærlig dialog.

Vores fokuspunkter er nærvær, med en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer.

Kastaniehuset Kagså er en institution hvor der er plads til at byde ind med både faglige og kollegiale input.

Vi arbejder praksisnært.

I vores hverdag, skal vi skabe plads til at prøve nye ting af, og da vi ikke har alle svarene på alt endnu, håber vi på at du har mod på at prøve tingene af sammen med os.
Der er skemalagt 1 time ugentlig forberedelse.

Vi har synlig ledelse, der bidrager til hverdagens gøremål og beslutninger.

Om du har mange års erfaring eller er nyuddannet, har ikke den store betydning. Det vigtige er at du har ambitioner på børnenes vegne, og at du vil det gode børneliv.

Vi ser meget gerne at du kommer og besøger os, så ring til vores leder Fryd på tlf.: 5210 7273 og lav en aftale om en rundvisning. Her vil du samtidig have mulighed for at snakke med dine (måske) kommende kollegaer.

Vi søger pædagoger til vores vuggestueteam.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV, uddannelsesdiplom, eventuelle kursusbeviser, udtalelser og andre relevante papirer. Ansøgningsfrist: 28/5-24, samtaler afholdes løbende – så hold dig ikke tilbage med at søge

Løn følger overenskomst på privatområdet.

Kastaniehuset Kagså er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der assisterer os med dette opslag.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.