Sønderborg Varme A/S
Sønderborg
Jobindex søger for Sønderborg Varme A/S

Projektleder – byg en grønnere energisektor med os

Vil du gennemføre anlægsprojekter, der støtter op om den grønne omstilling? Og vil du sætte din tekniske viden i spil, når du arbejder med alt fra fjernvarme og distributionsnet til varmepumper og biogasanlæg?

Vi skal investere massivt i udbredelsen af fjernvarmeprojekter henover de næste år – så der bliver rigeligt at rive i. Og hvis der er noget, du ikke har erfaring med, står et dygtigt team klar til at dele deres viden med dig.

Tue Gejl Christensen, afdelingsleder

Sønderborg Varme – vi vil gøre den grønne forskel

Vi bidrager til den grønne omstilling ved at udnytte vores eksisterende anlæg og ledningsnet optimalt og ved at udbrede fjernvarme til nye områder. Derudover arbejder vi på at sammenkoble industriens forskellige sektorer bedst muligt, så vi bl.a. udnytter overskudsvarme optimalt.

Kør infrastruktur- og produktionstekniske projekter fra start til slut

Alt efter projekternes størrelse er du på ét eller flere ad gangen, og det kan være projekter for udrulning af fjernvarme i nye områder, ombygning af centraler, etablering af nye anlæg, mv.

Du kommer til at samarbejde tæt med vores eksterne entreprenører og de byggepladsledere, der evt. knyttes til projektet, samt dygtige kolleger fra vores distributions- og produktionsafdelinger.

I løbet af projektperioden vil du bl.a.:

  • sikre, at projekternes budgetter og tidsplaner bliver overholdt
  • lave løbende risiko- og kvalitetsvurderinger
  • deltage i den tekniske designproces fra bunden – også når det gælder ombygninger af eksisterende centraler
  • koordinere udbudsprocessen, og hvis du har erfaringen til det, udarbejder du også materialet i samarbejde med en rådgiver
  • agere som uformel leder for de involverede kolleger fra vores distributions- og produktionsafdelinger
  • håndtere samarbejdet med kommunen og indhente dokumentation til deres sagsbehandling.

Bliv en del af et erfarent, engageret og investeret hold

Du bliver en del af et team med 6 kolleger, der tæller projektledere, ingeniører og IT-faglige profiler. I det hele er vi 54 kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Vi er et hus, hvor folk er fagligt engagerede, men vi er også gode til at være der for hinanden som mennesker. Og selvom flere af os har været her i mange år, går der ikke længe, før nye kolleger også føler sig hjemme her.

Tue

Du kan lede anlægsprojekter i mål

Du er ikke bleg for at tage de vigtige snakke på byggepladsen og holder dig generelt ikke tilbage, når du har noget på hjerte. Samtidig er du diplomatisk nok til at få skabt et konstruktivt samarbejde med forskellige typer mennesker.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har erfaring fra en lignende rolle som projektleder, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du er nyuddannet og har ambitioner om at udfylde en projektlederrolle
  • har teknisk interesse og viden fra en baggrund som f.eks. ingeniør, maskinmester eller lignende
  • gerne har erfaring med at lede anlægsprojekter – eller har mod på en stejl læringskurve
  • måske allerede har kendskab til fjernvarme, olie-/gasindustrien, kraftværker eller tilsvarende, men det er ikke et krav

Klar til klassisk projektledelse i klimaets tegn?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tanja Dybdal på 7245 9646.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag og senest 11. juni 2024, da vi inviterer til samtaler løbende. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.