Hjerte112 A/S
Herlev
Jobindex søger for Hjerte112 A/S

Erfaren og dygtig chefkonsulent søges

Hjerte112

Din personlige succes afhænger af, hvor målrettet og søgende du er. For dig, der virkelig vil, har vi en plads i et salgsteam, der leverer et af markedets absolut bedste produkter.

Jesper Stahl, direktør
  • Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser, hvor motivation er drivkraften, og hvor du samtidig har fuld støtte hjemme fra firmaet?
  • Kan du se fordelene ved selv at kunne forhandle og træffe beslutninger sammen med dine kunder?
  • Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om, at win/win er det rigtige resultat?

Vær med til at redde liv

Hver dag får 10 danskere hjertestop, så vores produkt redder liv. Vi arbejder målrettet på, at danske virksomheder, foreninger og institutioner opstiller flere hjertestartere og uddannes inden for førstehjælp. Udover dette leverer vi brandsikring og alarmløsninger. Men det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside - hjerte112.dk.

Jesper

Tjen gode penge via salg og rådgivning

Som konsulent hos Hjerte112 sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Du indgår i et topprofessionelt samarbejde, hvor det er op til dig at medbringe den samme energi, som vi besidder. Dit primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Du får en løn samt provision af det, du sælger, så det kun er dig selv, der sætter grænsen for din succes. Hvis du er motiveret og klar på at give den gas, så er der rigtig gode penge at tjene.

Jesper

Banker dit hjerte for salg?

  • Du har minimum 2 års BTB-salgserfaring i udekørende salg, men en af vores største forventninger handler om dit ønske om at skabe resultater.
  • Du har kørekort.
  • Du er energisk, initiativrig og har et drive ud over det sædvanlige.
  • Du er lærenem og ønsker at bidrage positivt til det fællesskab, som er så vigtig i vores virksomhed.

Du skal kunne se potentialet og forfølge det. Og så skal du være meget selvkørende og brænde for at sælge et produkt, der redder liv. Og ikke mindst være mester i at kommunikere - både telefonisk og face-to-face.

Jesper

Er du klar på nye salgsudfordringer?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør, Jesper Stahl, på tlf. 4324 0201.

Vi kalder til samtaler løbende, så send dit CV og ansøgning allerede i dag via nedenstående link. Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.