Elfe ApS
Risskov

Er du vores nye kulinariske kommandør? Spiseri Elfe søger en talentfuld kok, køkkenleder eller køkkenchef!

Er du køkkenets kreatør, der kan krydre hverdagen med kulinariske kunststykker og lede et team af passionerede madentusiaster? Vi hos Spiseri Elfe leder efter en kok, køkkenleder eller køkkenchef, som kan tilføre vores spisested sin unikke smag og begejstre vores gæster hver eneste dag. Vi tilbyder mere end et job; vi tilbyder dig muligheden for at præge både menuen og atmosfæren i en arbejdsplads, hvor kvalitet og mangfoldighed er nøgleordene.

Om stillingen:

I rollen som kok, køkkenleder eller køkkenchef, vil du få ansvaret for at omsætte Spiseri Elfes vision om en god spiseoplevelse til realitet. Dette inkluderer alt fra menuudvikling og -planlægning til ledelse af køkkenpersonalet. Din hverdag bliver varieret og udfordrende, da du også vil stå i spidsen for planlægning og eksekvering af vores mange events og tiltag.

Din profil:

  • En uddannelse som kok, erfaring fra en lignende position kan være en fordel, dog ikke et krav.
  • Et højt energiniveau og et humør, der smitter af på både gæster og kolleger.
  • En løsningsorienteret tilgang til opgaver og uforudsete situationer.

Hvorfor Spiseri Elfe?

  1. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med et væld af forskelligartede gæster og arrangementer, hvor kvalitet aldrig går på kompromis.
  2. Et arbejdsmiljø hvor fokus er på dit velbefindende og en ledelsesstil, der værdsætter dine løsninger og input.
  3. Reel indflydelse på dine arbejdstider og de arbejdsopgaver, du brænder for.

Ansættelsen:

  • Stillingen er på fuldtid og med henblik på hurtig opstart.
  • Arbejdsstedet er beliggende på Nordre Strandvej 56, 8240 Risskov.

Vi lægger vægt på, at du ser denne position som en chance for at videreudvikle både dig selv og Spiseri Elfe, og at du er klar til at gå forrest i køkkenet med ambitioner og kreativitet.

Interesseret?

Er du den rette kandidat til at lede vores køkken, og kan du bidrage til vores fortsatte succes? Så send din ansøgning, CV og referencer til Anders Kristensen på info@elfe.dk eller ring på 6146 3398.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2024 – men vent ikke for længe, vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette person.

Vi ser frem til at høre fra dig – det kunne være starten på et spændende eventyr hos Spiseri Elfe, hvor god mad og glade dage er en del af det daglige menukort.