Elfe ApS
Risskov

Overtjener/Vært/Værtinde hos Spiseri Elfe

Er du vores nye ansigt udadtil og den, der vil stå i spidsen for et team, som lever og ånder for service og gastronomi? Spiseri Elfe søger en passioneret og engageret Overtjener, Vært eller Værtinde, der med et humør så strålende som en solskinsdag er parat til at byde vores gæster velkommen og sikre, at de får en udsøgt oplevelse.

Om Spiseri Elfe:

Beliggende på den naturskønne adresse Nordre Strandvej 56 i Risskov, favner Spiseri Elfe en bred vifte af gæster og sammensætter uforglemmelige events. Med fokus på kvalitet og diversitet, stræber vi efter at skabe unikke spiseoplevelser for enhver smag. Vores arbejdsplads kendetegnes ved et sundt arbejdsmiljø og en løsningsorienteret ledelsesstil, hvor vi sammen går efter den bedste løsning. Samtidig får du indflydelse på arbejdstider samt de opgaver, du vil varetage, så du bliver en central del af Spiseri Elfe's succes.

Dit nye ansvarsområde:

Som overtjener hos os vil du spille en hovedrolle i den daglige drift og skabe magiske øjeblikke for vores gæster. Fra at koordinere service til personaleledelse bliver du den afgørende faktor i at fastholde og udvikle den høje servicestandard vi værner om. Vi tror på din evne til at præge både atmosfæren og arbejdsprocesserne, og vi står klar til at give dig medbestemmelse og reel indflydelse på, hvordan vores spiseri drives i praksis.

Vi søger dig som:

  • Brænder for service og har et kendetegnende positivt humør, der smitter af på både gæster og kolleger.
  • Har erfaring fra restaurantbranchen eller lignende og er klar til at tage skridtet op som vært/værtinde – et tjenersvendebrev er en fordel, men ikke en nødvendighed.
  • Kan agere som et professionelt forbillede og inspirere et dynamisk team gennem travle arbejdsdage og i stille stunder.
  • Er løsningsorienteret og kan tænke hurtigt på fødderne for at sikre, at hver gæst forlader Spiseri Elfe med et smil.
  • Har et ønske om at bidrage til et langsigtet samarbejde, hvor dit arbejde anerkendes og værdsættes.

Hvorfor vælge Spiseri Elfe?

  1. Mangfoldighed og kvalitet er kernen i hver opgave, og du vil være med til at skabe hukommelsesværdige oplevelser for vores gæster.
  2. Du bliver en del af et arbejdsmiljø med stor opbakning, hvor din vejledning og personlige trivsel vægtes højt.
  3. Reel indflydelse på eget arbejde giver dig mulighed for at få arbejdstider, der passer til din livsstil og udvikle dine kompetencer gennem varierede udfordringer.

Sådan ansøger du:

For at blive en del af vores dedikerede team sender du din ansøgning og evt. CV til Anders Kristensen på info@elfe.dk inden den 31. maj 2024. Du er også velkommen til at ringe på 6146 3398, hvis du vil vide mere om stillingen eller Spiseri Elfe.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen hos Spiseri Elfe, hvor fremragende service og fantastiske smagsoplevelser er i centrum!

Ansættelsestypen er fuldtid, og vi ønsker en hurtig start, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag!