Emballage Direct
Vallensbæk

Lead Generator

Er du en proaktiv og resultatorienteret person med fremragende kommunikationsevner på dansk? Brænder du for at skabe forbindelse til mennesker og identificere potentielle forretningsmuligheder? Hvis ja, har vi en spændende mulighed for dig!

Emballage Direct er en hurtigt voksende international virksomhed, der specialiserer sig i emballage. Vi søger i øjeblikket en motiveret Lead Generator der taler dansk, til at blive en del af vores dynamiske salgsteam. Som Lead Generator vil du spille en afgørende rolle i at udvide vores kundebase, drive forretningsvækst og støtte vores Key Account Managers.

Ansvarsområder

Som vores nye Lead Generator forventer vi, at du håndterer følgende:

  • Leadgenerering: Udnyt forskellige kanaler og strategier til at identificere og undersøge potentielle leads på det europæiske marked. Dette inkluderer kold opkald, e-mail-udsendelse, engagement på sociale medier og andre kreative metoder.
  • Kvalificering af leads: Gennemfør indledende samtaler med potentielle kunder for at vurdere deres behov, kvalificere deres interesse og afgøre deres egnethed som potentielle klienter.
  • Databasehåndtering: Opbevar nøjagtige og ajourførte registreringer af leads, interaktioner og resultater i vores CRM-system.
  • Samarbejde: Arbejd tæt sammen med salgs- og marketingteamene for at afstemme leadgenereringsindsatsen med de overordnede forretningsmål og sikre en gnidningsløs overførsel af kvalificerede leads.
  • Kontinuerlig forbedring: Hold dig opdateret med branchetendenser og bedste praksis inden for leadgenerering for at optimere effektiviteten af dine strategierTop of Form

For at lykkes i denne rolle forventer vi, at du er flydende på både dansk og engelsk

Erfaring:

Tidligere erfaring med leadgenerering, salg eller kundeservice vil være en fordel. Derudover er det en fordel at have kendskab til CRM-software og andre leadgenereringsværktøjer.

Jobbet er på fuldtid og arbejdstiden vil være inden for vores normale åbningstider, som er mandag til fredag fra kl. 06:00 til 17:00.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med en god grundløn og provision.

Vi vil løbende udvælge relevante ansøgere til samtaler, og hvis du ikke har hørt fra os inden for 3 uger efter din ansøgning, kan du antage, at vi har valgt at gå videre med andre kandidater.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte vores manager hos Emballage, Max Calder, på telefonnummer 4346 0000.


Om Emballage Direct:

Hos EMBALLAGE vil du opleve et dynamisk miljø med resultatorienterede kolleger, hvor vi reagerer hurtigt på trends og tendenser for at nå vores mål og levere den bedst mulige kundeservice. Virksomheden er kendt for sin enestående dedikation til at levere højkvalitets emballagematerialer og -services, skræddersyet til at imødekomme de unikke behov hos virksomheder på tværs af kontinentet. Det, der virkelig adskiller Emballage Direct, er dens hold af passionerede kolleger, der er dybt engagerede i deres arbejde. Med en ubøjelig entusiasme for innovation og kundetilfredshed samarbejder teamet tæt med kunderne for at designe og levere emballageløsninger, der ikke kun beskytter produkter effektivt, men også bidrager til at forbedre mærkeværdien og miljømæssig bæredygtighed.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.