I/S Lægeklinikken Tangevej
Ribe

Sundhedsperson søges til stilling som lægesekretær

Vores faste lægesekretær gennem mange år har valgt at gå på fortjent pension. Derfor søger vi nu en ny lægesekretær. Vi søger en uddannet lægesekretær, men du kan også være uddannet inden for andre sundhedsfag som for eksempel SSA, sygeplejerske, bioanalytiker eller farmakonom.

Vi er en lægeklinik fra 2018 der er i fortsat udvikling, som består af tre faste læger, tre sygeplejersker, en bioanalytiker samt to sekretærer. Derudover er der fast uddannelseslæger i klinikken.

Vi søger en engageret, selvstændig og fleksibel lægesekretær, der vil være med til at videreudvikle vores klinik. Det er vigtigt du har en positiv indstilling med mod på at indgå i teamsamarbejde samt vægter faglighed, service og ordentlighed højt.

Dine arbejdsopgaver vil overvejende være lægesekretæropgaver, såsom telefonpasning, betjene patienter ved skranken samt administrative opgaver. Herudover kan der være mindre laboratorieopgaver alt efter interesse.

Opgaverne vil hovedsageligt være i klinikken.

Vi tilbyder en klinik i udvikling, med høj faglighed, arbejdsglæde, stimulerende arbejdsmiljø samt teamarbejde.

Der vil være grundig oplæring, samt tæt sparring og supervision af- og med klinikkens læger og øvrige personale.

Desuden vil der blive tilbudt deltagelse på diverse relevante kurser.

Arbejdstid: Der vil være en oplæringsperiode på 3 måneder med 30 timer pr uge. Herefter vil arbejdstiden blive mellem 34-37 timer om ugen afhængigt af aftale.

Løn: Ifølge overenskomst.

Skriftlig ansøgning sendes via "Ansøg".

Hjemmeside: Laegeklinikkentangevej.dk

Ansøgningsfrist: 26/5-2024.

Ansættelsessamtale: 4/6-2024 om eftermiddagen/aften.

Ansættelsesstart: 1/9-2024.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Læge Morten Thomsen på telefon 5132 0605 eller sekretærerne i tidsrummet 09.00-14.00 på telefon 7541 0766.

Med venlig hilsen

Lægeklinikken Tangevej
Tangevej 6C
6760 Ribe

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.