ComputerCamp A/S
Frederikssund

Account Manager til salg af Danmarks bedste digitale medlemsløsning til professionelle organisationer i Danmark

Er du en målrettet Account Manager med veldokumenterede resultater inden for løsningssalg? Får du energi af at være i dialog med kunderne og give dem såvel medspil som modspil, og har du lyst til at levere softwareløsninger?

Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores fantastiske team.

Jobbet

I ComputerCamp har vi et mål om at have Danmarks absolut bedste medarbejdere. Vi er drevet af en professionel nysgerrighed, og vi giver mulighed for at prøve nye ting af, skabe ordentlige løsninger og følge dem til dørs.

Vi søger en Account Manager med et hjerte, der banker for softwareløsninger, der kombinerer forretningsbehov og brugervenlig it.

Som Account Manager hos ComputerCamp får du mulighed for at prøve kræfter med alle dele af værdikæden og kunderelationen: lige fra de indledende forretnings- og behovsanalyser til estimering, gennemførelse og opfølgning. Forholdet til kunden er helt centralt, både i forhold til kundetilfredshed, nye projekter og samarbejde om udvikling af nye produkter.

Primære arbejdsopgaver

I en varierende hverdag bliver dine primære ansvarsområder:

  • Identificere potentielle kunder inden for vores målgrupper
  • Foretage forretnings- og behovsanalyser i tæt samarbejde med kunderne (løsningssalg)
  • Forhandle og lukke salg med såvel nye som eksisterende kunder
  • Lave brobygning mellem kunderne og vores udviklingsteams
  • Løbende fastholdelse og opfølgning af kunderelationen, herunder identificere nye forretnings- og produktudviklingsmuligheder
  • Understøttelse i kundernes daglige drift og vedligehold

Kvalifikationer

Du har 2-5 års erfaring med løsningssalg af softwareløsninger og en uddannelsesmæssig baggrund inden for IT, hvor du kan dokumentere en trackrecord for at nå salgsmål.

Du er vant til en salgsorganisation, hvor det går stærkt. Du er drevet af at opnå resultater for de kunder, du er ansvarlig for, og for teamet som helhed. Du er vant til at arbejde og kommunikere på flere forskellige niveauer både internt og ude hos kunderne og kender vigtigheden af at samarbejde for at skabe resultater.

Du er stærk analytisk og er god til både at lægge en strategi og sørge for, at der eksekveres efter den. Du er struktureret i din tilgang til arbejdet.

Du evner at omsætte bruger- og forretningsbehov til tekniske specifikationer, således at udviklingsteams kan tage over og udvikle den ønskede og specificerede funktionalitet.

Du agerer professionelt over for kunden og dennes team, ligesom du formår at sikre fremdrift og kvalitet i projekterne. Samtidig kan du lide udfordringer, har et højt drive og fantastiske samarbejdsevner.

Du har stærke kommunikations- og relationsevner, sprogligt på dansk og engelsk.

Du er eminent til at styre og strukturere processer og få klarlagt økonomiske konsekvenser, ligesom du har tjek på udarbejdelse af business cases.

Endelig har du forretnings­forståelse, flair for projektstyring og et hjerte, der banker for professionelle løsninger, der skaber stor værdi hos den enkelte kunde.

Dine kompetencer gør, at du…

  • Er vedholdende og målfokuseret.
  • Er åben, ærlig og direkte i din kommunikation udadtil og indadtil.
  • Er positiv indstillet, udviser tillid til dine kolleger og engagement i forhold til opgaven.
  • Arbejder struktureret, selvstændigt og er god til at følge opgaverne til dørs.
  • Kan dokumentere opnåede resultater.
  • Som person er du tålmodig, udadvendt og positiv.
  • Du giver ikke op, tænker på lang sigt og bibeholder fokus.
  • Erfaren IT-bruger og vant til at arbejde med Office-pakken.
  • Du har naturligvis kørekort, da du skal rundt og besøge vores kunder.

Vi tilbyder

  • En superspændende og udfordrende hverdag i rivende udvikling.
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der altid er parate med sparring.
  • Gode udviklingsmuligheder, stor frihedsgrad og et klart fokus på den enkelte.
  • Attraktive løn- og arbejdsvilkår.
  • Fleksible arbejdsvilkår inkl. sygeforsikring.
  • Mulighed for at arbejde hjemmefra og køre direkte til kunderne derfra.

Om ComputerCamp

ComputerCamp A/S er et dansk software- og systemhus – etableret i 1976. Gennem mere end 40 år har vi udviklet, leveret og vedligeholdt avancerede og omfattende administrative IT-løsninger. Desuden er vi autoriseret Solutions Partner | Business Applications og vore udviklere og konsulenter er således fuldt certificerede i anvendelse af Microsoft Dynamics 365 Business Centrals avancerede teknologier.

Vi udvikler og leverer medlemsløsninger på Microsoft-platformen til professionelle medlemsorganisationer. Vores kunder er fagforeninger, arbejdsgiverforeninger, brancheorganisationer samt interesseorganisationer. Vi har leveret blandt andet løsninger til Dansk Sygeplejeråd, Dansk Magisterforening samt Danmarks Jægerforbund.

Vi har til huse i Frederikssund, hvor der er fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi støtter medarbejderudvikling og har et kreativt, dynamisk og venligt arbejdsmiljø med gensidig respekt. Derudover er det vigtigt for os, at vi har en fælles relation på tværs af organisationen.

ComputerCamp er i december 2022 blevet en del af Volaris-koncernen, som består af software-virksomheder i forskellige brancher fordelt over hele verden. Volaris er ejet af Constellation Inc., som er noteret på den canadiske børs. Du vil derfor også blive en del af en større international virksomhed.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen ”Ansøg”, da vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Startdato: Snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Mads Klavstrup Mathiasen på telefon 31 32 56 73 eller mail madsklavstrup.mathiasen@computercamp.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.