K. Hansen Transport AS
Vejen

Vi søger MEKANIKER

205 trailere, 70 køretøjer og 2300 hjul samt 3 gode kolleger søger en medspiller.

Vi fokuserer på personlige egenskaber som:

  • Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst
  • Være god til at holde orden
  • Fleksibel
  • Selvstændig
  • Godt humør

Trailer-/lastbilmekaniker/smøremedarbejder

Vi søger en mekaniker til vores værksted, hvor vi primært servicerer og reparerer lastbiltrailere. Jobbet er et fuldtidsjob (fri fx hver 3. fredag), og for den rette person et spændende, ansvarsfuldt, selvstændigt og afvekslende job med mange forskellige arbejdsområder.

Vi servicerer og vedligeholder ca. 205 trailere med almindelig service/reparation/syn/lift/læssebagsmæk/dæk. Desuden diverse småreparationer og alt dækarbejde på vores ca. 75 egne lastbiler. Erfaring fra lignende job vil være en fordel, men din baggrund kan sagtens være fra lastbiler, traktorer, maskiner, smedearbejde o.lign.

K. Hansen Transport som arbejdsplads

Vi forventer en engageret, humørfyldt og ansvarsbevidst indstilling til arbejdsopgaverne. Du vil blive en del af en travl hverdag i en døgnåben virksomhed, hvor vi har tradition for omhyggelighed og høj kvalitet. Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold, en udfordrende hverdag, hvor vi stiller krav til den enkelte, og et godt arbejdsklima med ca. 225 gode kolleger. Organisationen har en flad og overskuelig struktur, og vi er tæt på hinanden og værdsætter godt kollegaskab, også i fritiden.

Vi aflønner efter 3F-/Metal-overenskomst, og tilbyder resultatbaseret bonusordning. Derudover tilbydes pensions-/helbredssikring, morgenbrød/frugt, og motionsordning samt en velfungerende personaleforening. Vi tilbyder ansættelse på 3-4-5-dages uger, rullende faste fridage mv. Arbejdssted er Park Alle 14-24, 6600 Vejen.

Vi arbejder for en lang række attraktive kunder og dækker alt fra stykgodstransporter, dag- og natdistribution, medbringetrucktransporter, kurertransporter, lagerhotelopbevaring og handling samt totale logistikløsninger. Læs mere om virksomheden på www.kht.dk.

Har ovenstående din interesse? Ansøg via knappen "Ansøg" på denne side. Spørgsmål til: Brian (24869679).

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.