Den Selvejende Institution De Musiske Helhedsskoler
Hillerød

Lærer søges

– Mere end bare et job, tæt på Hillerød station…

Om Stillingen:

Vi har en lærerstilling ledig, hvor nærhed og relation går hånd i hånd med personlig og faglig udvikling. Den Musiske Helhedsskole tænker i kreative løsninger for at vende mistrivsel til trivsel for vores elever. Eleverne har alle oplevet nederlag i løbet af deres skolegang, hvorfor de går hos os.

Vi har både elever med og uden diagnoser og arbejder med en forståelse af, at diagnosen hjælper til en forståelse af mønstre, men at alle er unikke og har individuelle behov for at kunne trives og udvikle sig.

Vi søger en person, som hviler i sig selv og ønsker at arbejde med relationer. Vi forventer ikke, at du kender til arbejdet med børn i udsatte positioner, men vi forventer at du ønsker at lære og udvikle dig.

Vi søger en lærer til indskolingen, hvor det boglige står i baggrunden og hvor eleverne skal lære forfra, hvad det vil sige at gå i skole.

Hvorfor vælge os:

  • Vi kan tilbyde personlig og faglig udvikling i et nært miljø med yderst kompetente og søde kolleger.
  • Vi har behandlingskonference, hvor eleverne, tiltag og gruppedynamikker får et gennemsyn.
  • Vi har supervision med en ekstern psykolog med fokus på det som rør sig i os hver især og i gruppen, som kan bidrage til en fælles forståelse af de ting, som rører sig under overfladen i børnegruppen.

Hvordan ser en dag ud hos os:

Vores elever er inddelt i aldersintegrerede klasser på 4-7 elever. Du bliver en del af et team på i alt 3 voksne, som sammen strukturer, gennemfører og evaluerer hele dagen for vores A1-gruppe (0.-2. klasse).

Som voksen er man sammen med eleverne i alle dagens forskellige arenaer, hvilket giver mulighed for at tænke læring hele dagen, uanset om det er mens der leges med pinde, laves bål i haven eller i dansk, matematik eller ugens emne.

Vi har et unikt Pædagogisk Læringscenter, som er bemandet hele dagen og som i samarbejde med de voksne omkring grupperne, hjælper de elever som har svært ved at indgå i rammen.

Vi arbejder alle sammen om den fælles opgave at skabe et rum for udvikling og læring for alle vores elever. Derfor søger vi at skabe forudsigelighed og struktur for eleverne, som kan have et kæmpe indre kaos. Dette skal du kunne navigere i og finde ro omkring.

Løn og vilkår:

Vi har en fælles overenskomst med DLF/ SL, som læner sig op ad DLF´s overenskomstvilkår og aflønner efter denne.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1/8-2024. Vi følger ferieplanen for Hillerød kommunes skoler.

Ansøgningsfrist 20/5-2024, kl. 9.00.
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 21 & 22.

Ønsker du at høre mere eller søge jobbet, så kontakt os på mail eller telefon:

Claus Mortensen, organisations- og skoleleder – 24 95 36 33 / cla@dmhs.dk
Dorte Skovhus, organisations- og behandlingsleder – 29 43 36 49 / dor@dmhs.dk

Den Musiske Helhedsskole
Københavnsvej 27
3400 Hillerød


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.