Sundolitt as
Billund

Stilling som Produktteknisk Chef

Sundolitt Danmark søger en erfaren og energisk produktteknisk chef til at spille en nøglerolle i at opretholde og forbedre dokumentationen for vores produkter til det danske marked. Du vil være den daglige støtte for kundeservice, konsulenter og kunder, herunder arkitekt- og ingeniørrådgivere, både skriftligt og mundtligt. Derudover vil du være en aktiv deltager i Sundolitt Partner.

Som produktteknisk chef vil du have følgende roller og ansvarsområder:

  • Drive produktudvikling fra koncept til markedslancering, herunder produktplanlægning, specifikationer og testning.
  • Deltage i udvikling og implementering af markedsstrategier for at øge markedsandel og salg af isoleringsprodukter.
  • Deltage i analyse af konkurrenters aktiviteter og markedstrends for at identificere vækstmuligheder og differentieringspunkter.
  • Samarbejde tæt med salgsteamet ved lancering og markedsføring af produkter
  • Administrere produktporteføljen, produktpositionering og livscyklushåndtering.
  • Sikre og lede vedligeholdelse af ydeevneerklæringer (DoP) i overensstemmelse med produktstandarder.
  • Ansvarlig for vedligeholdelse af miljøvaredeklarationer (EPD) i samarbejde med andre afdelinger.

Baggrund og kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en ingeniør- eller bygningskonstruktørbaggrund, gerne med en Master i Bygningsfysik. Minimum 5-10 års erfaring i en lignende stilling er ønskeligt, og du skal kunne kommunikere flydende på engelsk. Kendskab til norsk og svensk er en fordel. Erfaring fra større entreprenør- eller rådgivningsvirksomheder samt produktledelse inden for byggematerialer eller isolering er ønskværdig.

Vi leder efter en person med stærke analytiske færdigheder, der kan omsætte data til handlingsrettede strategier. Du skal have fremragende kommunikations- og samarbejdsevner på tværs af teams og niveauer. En energisk, selvstændig og proaktiv tilgang til arbejdet med produktudvikling og lancering vil være afgørende, ligesom dokumenterede resultater indenfor området vil være værdsat.

Derudover skal du kunne trives i en travl hverdag med mange opgaver og evne at se muligheder frem for begrænsninger, men med fokus på realistiske løsninger. Engagement og begejstring er nøgleord og du skal nyde med- og modspil med forskellige aktører i bygge- og rådgivningsbranchen.

Vi tilbyder:

En spændende og varieret hverdag med et meningsfuldt job, hvor du vil indgå i et team af engagerede og dygtige kolleger. Du vil blive en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor fokus er på faglighed og god kundeservice.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår samt pension, sundhedsordning og fritvalgsordning.

Hvem er vi

Sundolitt er en del af en norsk industrikoncern med over 100 års erfaring. Vi har produktionsanlæg i flere europæiske lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Spanien og Storbritannien. I Danmark driver vi fire fabrikker: hovedkontoret i Billund samt anlæg i Slangerup, Viborg og Brønderslev.

Vores mission er at udvikle praktiske og effektive løsninger, der matcher kundernes specifikke behov. Vi fokuserer på professionel rådgivning og design, og vores moderne produktionsfaciliteter gør os i stand til at levere produkter, der sikrer innovative løsninger.

Bæredygtighed er en prioritet i vores udviklingsproces. Vi arbejder på at skabe produkter, der ikke kun opfylder kundernes krav, men også bidrager til en bæredygtig fremtid.

Vores værdier hviler på ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed. Vi mener, at enkle løsninger ofte er de mest effektive, og vi tilstræber at ” gøre det simpelt,".

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og håber at kunne byde dig velkommen i vores team.

Ansøgningsfrist 26.05.2024, men vi vurderer kandidaterne løbende, så send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.