Hvidborg
Hvidovre

Lærer med særligt gode relationskompetencer søges!

Skolen på Hvidborg Børnecenter (undervisningstilbud på et børne- og ungecenter) søger en uddannet lærer med drive for at gøre en forskel for udsatte børn og familier. Så er du interesseret i forandringsprocesser, nytænkning, en sprudlende hverdag med masser af plads til visioner, en dejlig børnegruppe og kompetente kollegaer, så er du måske vores nye medarbejder!

Dagbehandling er en helt særlig genre indenfor undervisning. At være lærer i et dagbehandlingstilbud kræver pædagogiske evner ud over det sædvanlige og et ønske om at bidrage med fagfaglighed tilpasset det enkelte barn i en håndholdt indsats koordineret med flere andre fagligheder. Dine linjefag er mindre vigtige i denne stilling, så længe du har dansk og/eller matematik som det ene, er det vigtigste, at du brænder for at undervise særligt udsatte børn og unge.

Skolen på Hvidborg rummer 16 dagbehandlingspladser og 8 specialskolepladser og er en del af vores børnecenter, hvor vi primært støtter børn i alderen 0-15 år og deres familier gennem anbringelse, familiebehandling og håndholdt skolegang. Vores skole rummer 24 børn; nogle af skolens børn bor på Hvidborg, mens andre visiteres til skolen af Hvidovre Kommune. Børnene er inddelt i tre aldersopdelte klasser, der hver har to folkeskolelærere og to pædagoger tilknyttet; de fleste med lang erfaring og efteruddannelse i målgruppen. Undervisningen er individuelt tilrettelagt efter børnenes undervisningsfaglige elevplan, psykologfaglige indsatsplan og mål for behandlingen. Vi arbejder altid med udgangspunkt i den nyeste forskning på området og altid ud fra udviklingspsykologien med zonen for nærmeste udvikling for øje. Størstedelen af personalet er uddannet inden for neuroaffektiv psykologi, miljøterapi, Marte Meo og/eller Susan Hart.

Vi søger en uddannet lærer, der:

  • Har erfaring med eller interesse i specialundervisning og/eller dagbehandling – gerne indenfor autismespektret
  • Er konsekvent og kan skabe struktur og tydelige rammer
  • Brænder for at undervise børn på en anerkendende måde – og kan se bagom adfærden og få øje på barnets intentioner
  • Kan levere undervisning på et højt fagligt niveau og er ambitiøs på elevernes vegne, men samtidig formår at undervisningsdifferentiere i høj grad
  • Har lyst til at engagere sig i et givende og forpligtende teamsamarbejde
  • Vil indgå i forpligtende bestræbelser på at understøtte børns bevægelse fra det specialiserede undervisningsmiljø til almen deltagelse gennem håndholdte udviklingsforløb

På Skolen på Hvidborg tilbyder vi dig:

  • Meget engagerede og imødekommende kolleger
  • En skole med stor fokus på både trivsel og faglighed – blandt både børn og voksne
  • En ledelse der bakker dig op
  • En skole i udvikling – hvor elevernes læringsmæssige progression og personlige udvikling er i højsædet
  • Stor mulighed for personlig og faglig udvikling – pædagogisk og fagligt
  • Gode fysiske rammer med god mulighed for inddragelse af lokalmiljøet samt ture ud af huset i skolens biler/busser
  • En arbejdsplads, der er dedikeret til at skabe og levere virksomme læringsrammer for udsatte børn og familier
  • Tæt samarbejde med psykologer, familiebehandlere, socialrådgivere etc.
  • Adgang til supervision og uddannelse

Vores vision er: Skolen på Hvidborg er en skole, hvor elevernes faglighed styrkes, deres sociale og emotionelle udvikling understøttes og både elever og voksne trives!

Ansættelsen er på fuld tid og efter gældende overenskomst og aftaler for lærere.

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2024 kl. 12.00, samtalerne afholdes løbende dog senest den 24. juni 2024. Ansættelsen er pr. 01. august 2024. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved teamleder Elisabeth Fausing på telefonnummer 91 89 16 36 eller skoleleder Lykke Dyrlund Sørensen på telefonnummer 22 35 62 53.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.