F & H Com A/S
Horsens

Dedikeret kundeserviceassistent søges

Vil du arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor kundeservice i en mindre virksomhed, hvor samarbejde og godt kollegaskab vægtes højt? Så læs med her.

Din nye kontorstol står i Horsens, hvor der på lokationen er dygtige kolleger indenfor salg, indkøb, kundeservice, økonomi og lager. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Meningsfyldt job, hvor du gør en forskel

Som kundeserviceassistent hos F&H Com A/S vil du komme til at indgå som en naturlig del af vores administration. Dine opgaver vil være alt inden for kundeservice, og du vil få en afvekslende hverdag.

Dine hverdag vil indeholde arbejdsopgaver som:

  • Ordrebehandling, mail og telefon
  • Håndtering af reklamationer
  • Kundekontakt – besvare kundehenvendelser på telefon og mail
  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata

Teamplayer til stærkt fællesskab

Hos F&H Com A/S er vi opmærksomme på hinandens trivsel, og hjælper gerne med opgaver på kryds og tværs af afdelingerne. Du bliver derfor en del af et hold, hvor det handler om at komme fælles i mål. Derudover er der altid plads til en portion humor hen over skrivebordet, for det skal være sjovt at gå på arbejde hos os.

Struktur og initiativ

For at opnå succes som kundeserviceassistent kræver det, at du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver. Du motiveres af et højt serviceniveau, der skaber tilfredse kunder. Du er energisk, har godt humør, er entusiastisk og får noget fra hånden. Det falder dig naturligt at tage ansvar, ejerskab og initiativ og du trives i en travl hverdag med en stor kontaktflade. Du servicerer vores kunder med et smil og en positiv tilgang og er ikke bange for at træffe beslutninger. Du har erfaring fra et lignende job med kundeservice og ordrebehandling, hvor du har begået dig på dansk og engelsk.

Vi arbejder i Microsoft Dynamics 365 Business Central – kendskab hertil er en fordel, men ikke et krav.

Om F&H Com A/S

Det handler om DIY-produkter til hus, have og fritid – kort sagt: fra VVS-produkter til garageporte. Vores kunder er byggemarkedskæder, supermarkedskæder og maskinhandlere i Danmark og Europa.

F&H Com A/S er en handelsvirksomhed, grundlagt i Horsens, i rivende udvikling. På adressen i Horsens er der 16 kollegaer inden for salg, indkøb, administration og lager.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ulrik Clausen eller customer service manager Carina på tlf. 7627 3744.

Ansøgningen sendes via linket nedenfor. Ansøgningsfrist og tiltrædelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.