Hornbæk Private Børnehus

Fast stilling som pædagog i Hornbæk Private Børnehus

Vi er et hus i evig udvikling og søger pædagoger der har lyst og faglighed til at være med til at forme husets fremtidige pædagogik og dagligdagens rammer, rutiner, kreativitet m.m. Vi ønsker at være bæredygtige – både socialt og i forhold til natur og miljø.

I Hornbæk Private Børnehus arbejder vi på tværs af grupper, køn og alder, har stort fokus på trivsel, tryghed, nære relationer, fællesskab, og alle individer har rum og mulighed for deltagelse på egne præmisser.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Hornbæk Private Børnehus er der altid plads til det, der rører sig hos de forskellige. Både børn og voksne har mulighed for, i selskab af hinanden, at udvikle sig og tage ved lære af hinanden. Vi er et hus med plads til i alt 50 børn, fordelt på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.

Vi ligger i hjertet af Hornbæk, med gåafstand til: Strand, havn, skov, sø og stor boldbane, hvor vi tager på udflugter til.

Vi arbejder med mottoet ”frihed under ansvar”, hvor der tit og ofte gives plads til børn og voksnes interesser i nuet.

Hos os bliver du en del af et hus der sætter børnene først, prioriterer det gode forældresamarbejde samt det gode kollegaskab, hvor vi arbejder tæt sammen professionelt, men også har plads til humor og omsorg for hinanden.

Åbningstiden er fra 6.45-16.30 og arbejdstiden ligger herunder.
Vi holder lukket de obligatoriske helligdage, samt de tre dage før påske, dagen efter Kristi himmelfart, dagene mellem jul og nytår, og to dage om året, hvor der holdes pædagogisk personaledag. Vi holder ikke sommerferielukket, og der er derfor ingen tvunget sommerferie.

Søger du som nyuddannet pædagog, starter du hos os på løntrin 28.

Vores forventninger:

Det vigtigste for os er, at du er en teamplayer, er deltagende og har lyst til at løfte opgaven i flok. Du er nysgerrig på børn og praksis, og vil være med til at gøre det, vi alle brænder for, nemlig at være anerkendende og nærværende hos vores søde børn

Ansøgning:

Er du uddannet pædagog, ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV samt relevante papirer f.eks. uddannelsesbevist via linket herunder ”Ansøg”.

Vi holder løbende samtaler og stillingsopslaget fjernes, når vi har fundet den rigtige.

Hornbæk Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner - LDD, og følger overenskomst med BUPL.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Leder Sussi Harder-Banke på tlf: 3139 0673.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.