Bucherer Denmark ApS
København K

Salgsassistent til Bucherer Illum

Bliv en del af Bucherer i Illum, en unik mulighed for at blive en del af en traditionsrig forhandler af ure og smykker, der har opnået succes på verdensplan. Vi søger passionerede og engagerede teammedlemmer, der deler vores vision og vil være med til at skabe en excellent kundeoplevelse.

Som salgsassistent hos os, vil du gennem dit servicegen danne gode relationer med kunden i fokus, hvor du er med til at skabe mindeværdige øjeblikke for vores kunder, hvor du kombinerer dit høje serviceniveau med forståelse for deres individuelle behov, erfaring fra andre eksklusive brands kan være en fordel. Du evner at bevare overblikket, og håndtere udfordringer med lethed, selv i de travle situationer. Vi forventer, at du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Hvad tilbyder vi

Du bliver en del af et professionelt team, som med deres høje faglighed er i konstant udvikling og præget af dynamik. Du vil opleve varierede arbejdsopgaver, der holder dig engageret og udfordret. Vi lægger vægt på en arbejdskultur præget af åbenhed, tillid og socialt samvær, hvor du føler dig velkommen og en del af et team, der støtter hinanden. Vi tilbyder løbende målrettet træning og udfordrende arbejdsopgaver, hvor din passion for ure og smykker vil udfolde sig og gro.

Bucherer Illum er ikke bare et sted at arbejde; det er en destination, hvor kvalitet og luksus mødes. Du får mulighed for at skabe mindeværdige øjeblikke for vores kunder og være en del af noget særligt. Tag det næste skridt i din karriere og vær med til at bidrage til succesen hos Bucherer i Illum. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team, hvor du kan trives og være en del af en spændende arbejdsdag fyldt med muligheder.

Vi søger en fuldtidssalgsassistent. Dine vagter vil fordele sig ud på Illums åbningstider, og der vil være lørdags- og søndagsvagter hver anden weekend.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra dine kvalifikationer, og vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, gerne 1. juni, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Send din ansøgning samt CV på mail til job@klarlund.dk ”Salgsassistent Illum”.

Vi forbeholder os retten til at nedtage opslaget når den rigtige kandidat er fundet, og indkalder løbende til samtaler.