BAD STORE
Lyngby

Tøjfreak/butikssælger – udfold dit salgstalent blandt de fedeste fashionbrands

  • Kan du se dig selv i et job, hvor vi giver dig mulighed for at udvikle dine salgstalenter?
  • Vil du arbejde i et ungt team – med Cecilie, Mathilde, Kira, Christina og Mikkel?
  • Og har du lyst til at sælge tøj fra nogle af de fedeste brands til børn og unge?

Vi har det superfedt sammen, og jeg synes selv, at jeg har fået rigtig meget med mig, som jeg kan bruge et senere tidspunkt i mit liv

fortæller 19-årige Christina

Velkommen indenfor

BAD STORE er en af Danmarks største fashion teen-stores med tøj til børn og unge i alderen 8-16 år. Vi har en fysisk butik i Lyngby, en webshop og er til stede på relevante SoMe-platforme.

Som vores nye kollega skal du sammen med os sørge for at yde god service og skabe tillid til vores kunder – så de går ud af butikken med et stort smil.

Når du ikke har travlt med at sælge, pakker du varer ud, fylder op på hylderne og matcher nye varer op i butikken, der alt sammen skaber en velfungerende butik.

Det er sjovt og udfordrende at sælge alt det rigtig fede tøj, og der er næsten ikke det brand, vi ikke har. Så jeg finder altid noget nyt til kunderne

– Christina

Stillingen er på fuld tid, og du vil kun arbejde inden for butikkens åbningstider.

Masser af gode muligheder for dig og din fremtid

Hvis du også i fremtiden har lyst til at arbejde i salgs- og butiksverdenen, får du her rig mulighed for at udvikle dig inden for butiksdrift og webshops – og samtidig blive tilknyttet Detail Academy.

Er du – også – max klar?

Der er mange indgange til jobbet, men det er et krav, at du har salgserfaring – måske endda fra en lignende stilling i tøjbutik. Og så sætter du en ære i at levere en sublim service.

Derudover forestiller vi os, at du er på sociale medier og ved lidt om, hvad der virker i markedsføring.

Hvis du elsker at sælge tøj og tale med både teenagere og deres forældre, så er det her lige jobbet for dig. Og vi står alle sammen klar til at tage godt imod dig

– Christina

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte butikschef Kira Bissen på 6015 6570 eller Gert Sørensen på 2166 0920. Send via knappen ”Ansøg” dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen. Søg allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.