BetterNumbers
Virum

Medarbejdere til regnskab og økonomistyring – deltid eller fuldtid

Regnskab og økonomistyring

Vi søger medarbejdere med erfaring indenfor bogføring, økonomistyring og regnskab.

Er du nysgerrig på at lære nyt og udvikle dig, så er det lige dig, vi mangler. BetterNumbers er et konsulenthus i vækst, hvor vi ønsker at sætte en ny standard for vores kunders økonomifunktion. Vi sætter en ære i at levere kvalitet til aftalt tid.

BetterNumbers leverer forskellige ydelser og rådgivning inden for økonomistyring. Vores opgaver spænder vidt inden for bogføring, økonomi og controlling mv., så der er rig mulighed for et afvekslende job.

Dine opgaver vil f.eks. være

  • Opgaver inden for bogføring, afstemninger, regnskab og controlling
  • Assistance med måneds- og årsafslutning
  • Ad hoc CFO-services til understøttelse af opgaver i økonomifunktionen
  • Budgettering og likviditetsforecast
  • Udarbejdelse og udvikling af ledelsesrapportering
  • Analyse og optimering af processer

Vi forventer, at du

Har erfaring med arbejdet i en økonomifunktion. Hvis du har en relevant økonomisk uddannelse, er det en fordel men ikke noget krav. Vigtigst er, at du kan arbejde selvstændigt og er nysgerrig og har lysten til at tilegne dig nye kompetencer.

Vi understøtter din oplæring og forventer, at du er habil bruger af Excel og har arbejdet i ERP-systemer som f.eks. e-conomic, Business Central, Uniconta eller andre gængse ERP-systemer.

Vores løsninger for vores kunder er forskellige, hvilket betyder, at du skal kunne trives med at have flere bolde i luften og du vil hurtigt få ansvar for egne opgaver.

Vi betjener forskelligartede kunder med hensyn til størrelse og kultur, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende, serviceorienteret, god til at lytte og har oprigtig interesse for virksomhederne og deres ansatte.

Om BetterNumbers

BetterNumbers er en partnerdrevet konsulentvirksomhed i vækst, hvor du vil opleve en spændende hverdag med afvekslende opgaver og hvor du kommer tæt på kunderne.

Virksomheden er drevet af tre erfarne partnere, som har en solid baggrund fra de store konsulenthuse, og som kan bidrage med læring og opgaver med et højt fagligt indhold. Der er et uformelt miljø på kontoret og vi arbejder sammen om kunderne. Vi har kontor i Virum i lækre lokaler med alle moderne faciliteter, herunder kantine.

Vi tilbyder

Attraktivt job, med mulighed for at præge din egen udvikling og arbejdsopgaver samt frihed under ansvar til at tilrettelægge din dag. Løn efter kvalifikationer.

Vi tilbyder, at stillingen kan varetages enten som et deltidsjob på 20-30 timer om ugen eller på fuldtid.

Send os din ansøgning, CV, eksamenspapirer samt andre relevante dokumenter via knappen ”Ansøg”. Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale. Derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Stinus Andersen på telefon 2344 2659.

BetterNumbers P/S, Teknikerbyen 5, 2830 Virum

www.betternumbers.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.