Børnehaven Ahornhuset
Hørsholm

Vi søger en dygtig pædagog, til vores skønne private børnehave Ahornhuset

Vores børnehave er centralt beliggende i Hørsholm for enden af en villavej tæt på stisystemer og i et naturskønt område. Vi har 3 børnehavegrupper med plads til 65 børn i alderen 3-6 år. Personalet består af 11 dygtige medarbejdere – både kvinder og mænd, unge som ældre.

Vi har lige haft et lederskift og er i gang med at udskifte en stor del af vores møbler, for at skabe bedre læringsrum på stuerne, med bedre mulighed for fordybelse i leg og læring.

Så hvis du har lyst til at være med til at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, kan vi tilbyde en pædagogstilling på ml. 32-37 timer med start 1. juni-1. august, da vi gerne venter lidt på den rette pædagog til huset og teamet.

Vi søger en pædagog, der kan indgå i vores faste pædagogiske aktiviteter, men som også kan bidrage med nye ideer og indsigt. Du skal kunne lide at være igangsætter og guide børnene igennem dagen både på rolige men også de mere hektiske dage. Du værdsætter alsidigheden i jobbet, både de planlagte pædagogiske aktiviteter, men også det spontane vandplaskeri på legepladsen, rim og remser, rytmik, perleplader, fodbold, omsorg og et plaster på knæet, en kollega der vil sparre, et grin i kaffepausen, dialog med forældre og de mange børn og voksne, du har din hverdag med.

Du er uddannet pædagog og stolt af din faglighed og den måde, du kan gøre en positiv forskel for de børn, du indgår i relation med. Dine kolleger ser du som dine faglige sparringspartnere. I vender udfordringer og succeser og sammen planlægger I hverdagen i børnehaven.

Vi vil gerne invitere dig på besøg, inden du søger. Send gerne en mail til leder Charlotte Nyberg-Larsen via ledelsen@ahornhuset.dk eller ring på 4586 4206 for nærmere aftale.

Her er lidt om os:

Sammen med børn, forældre og en samarbejdsvillig bestyrelse udgør vi fællesskabet Ahornhuset. Vi bor i et dejligt hus med en stor legeplads og gode udearealer. Huset er tæt på naturen og vi har stort fokus på udelivet. Vi har desuden vores egen madmor, som laver dejlig mad til hele huset.

For løbende at udvikle os afholder vi to årlige personalekompetencedage, hvor børnehaven har lukket. Efter endt prøvetid, kan vi tilbyde en sundhedsforsikring, og der er mulighed for at tilkøbe frokostordning.

Som pædagog i Ahornhuset er du tilknyttet et stueteam, der samarbejder og planlægger med hele personalestaben om pædagogik, struktur og aktiviteter. Vi arbejder ud fra en årsrytme, der er baseret på et alsidigt fundament af aktiviteter og traditioner. Vi arbejder ofte på tværs af stuerne i aldersopdelte grupper. Legen vægtes højt, men vi ønsker også at bevægelse, natur og sang skal være en vigtig del af vores hverdag.

Vi lægger stor vægt på et godt forældresamarbejde og har fokus på at have et konstruktivt samarbejde med forældrene omkring det enkelte barns udvikling.

Vi forventer, at du:

  • Har en anerkendende og relationel tilgang i dit arbejde med børnene.
  • Møder børn, forældre og kollegaer åbent, konstruktivt og positivt.
  • Er fagligt velfunderet og vægter et loyalt og konstruktivt samarbejde.
  • Kan inspirere og være med til at videreudvikle Ahornhuset.
  • Kan fungere og være faglig i en travl og til tider uforudsigelig hverdag.
  • Er engageret, stabil og møder med dit gode humør.

Du kan gå ind på www.ahornhuset.dk, hvor du kan læse mere om vores hus.

Kontakt gerne leder Charlotte Nyberg-Larsen eller souschef Emine Kart på telefon 4586 4206 for yderligere spørgsmål og info.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem LDD - Landsforeningen Danske Daginstitutioner og BUPL. LDD assisterer os ligeledes med processen i at finde vores nye medarbejdere.

I forbindelse med ansøgning skal følgende dokumenter uploades:

  • Ansøgning
  • Eksamensbevis
  • CV

Vi indhenter referencer samt straffe- og børneattest som led i ansættelsesproceduren.

Søg jobbet via knappen ”Ansøg”.

Ansøgningsfristen er fredag d. 24/5. Ansættelsessamtaler holdes løbende og vi forbeholder os retten til at ansætte, når rette kandidat er fundet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.