Idé House Of Brands Denmark A/S

Salgskonsulenter til Kolding og Aalborg

IDÈ House of Brands Danmark A/S er en del af Nordens største virksomhed indenfor Firmagaver – Reklameartikler – Firmatøj. Vi bliver betragtet som den førende i branchen indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Koncernen har 220 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark. I Danmark er vi 35 ansatte fordelt på 4 flotte kontorer med showrooms i Silkeborg, Kolding, Aalborg og Karlslunde.

Vi søger salgskonsulenter til Kolding og Aalborg.

Vi kan tilbyde en:

  • Udviklende og spændende virksomhed i en kreativ branche
  • Alsidig hverdag i en meget dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor vi arbejder med fysiske produkter og salg til B2B-virksomheder
  • Moderne virksomhed, der vægter teambuilding højt, bl.a. med nordisk kick-off 1-2 gange årligt et sted i norden, hvor vi mødes med alle vores nordiske kollegaer.

Der vil være fokus på opsøgende salg pr. telefon og fysiske møder hos kundeemner samt i vores showrooms. Din baggrund kan være fra promotionbranchen, eller at du kommer med friske kræfter udefra. Det er en fordel, såfremt du har en tekstilbaggrund fra butik eller B2B.

Vi søger en udadvendt dynamisk person med et godt drive.

Du vil få en kontaktflade, hvor du vil komme til at arbejde med kompetente kollegaer i hele Norden, og kontinuerligt være medvirkende til en positiv udvikling af vores virksomhed. Du vil referere til Afdelingschef Henrik Rosenlund i Kolding eller Afdelingschef Merete K. Haurum i Aalborg.

Løn efter kvalifikationer - Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Send ansøgning til job@idegroup.dk.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte

Teamleder Henrik Rosenlund på 5135 9005 eller Merete Haurum på 2621 0249.