Jh Transport & Logistics A/S
Brøndby

Disponent søges

Er du en erfaren og engageret disponent eller går du rundt med en disponent i maven og er klar til nye udfordringer i en spændende virksomhed? Det kan også være, du er chauffør og har lyst til at gøre brug af dine evner på den anden side af skrivebordet - så er det måske dig, vi leder efter vores til transportvirksomhed i Brøndby.

Som disponent hos JH Transport vil du have ansvaret for disponering af gods og biler, udarbejdelse af bemandingsplaner, daglig dialog med chauffører og kunder samt klargøring af materiale til afregning af kunder.

Vi lægger stor vægt på gode relationer til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, samt evnen til at arbejde løsningsorienteret og holde hovedet koldt i pressede situationer.

Vi tilbyder et uformelt miljø, hvor teamwork og samarbejde er i fokus.

Du vil indgå i et team af 3 disponenter og have mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for national transport.

Krav til stillingen:

  • Erfaring med national transport, gerne inden for fødevarebranchen
  • God til at skabe vedvarende relationer
  • Løsningsorienteret og fleksibel
  • Gode IT-kundskaber
  • Du kommunikerer klart og tydeligt

Vi tilbyder en ansættelse hurtigst muligt samt en sundhedsforsikring og arbejdstider fra 08:00 – 16:00. Du vil indgå i vagtordning i samarbejde med dine kollegaer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Clausen på tlf.: 30 16 19 60. Ansøgning sendes via "Ansøg".

Alle henvendelser behandles fortroligt.


JH Transport & Logistics A/S tilbyder skræddersyede logistikløsninger til vores kunder, og vores erfarne team sørger for, at alle opgaver bliver løst effektivt og professionelt.

Vi har et stort og kompetent team af chauffører og har mange års erfaring inden for transportbranchen.

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitetsservice til vores kunder, og vores kundetilfredshed er altid i fokus.

Hos JH Transport & Logistics A/S går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi stræber altid efter at yde vores bedste for at imødekomme vores kunders behov. Vi er stolte af vores lange historie og erfaring inden for transport- og logistikbranchen.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.