A/S Einar Willumsen
Brøndby

Quality Assurance Specialist

Vil du være med til at opretholde vores høje kvalitet? Har du lyst til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer? Er du god til at gøre krav og regler meningsfulde og forståelige over for dine kollegaer? Så har vi en spændende stilling i vores QA-afdeling til dig.

Rollen

Quality Assurance er en central og vigtig del af vores værdikæde. Einar Willumsen (EW) er certificeret efter BRC Standard for Food Safety, og din opgave bliver at medvirke til at sikre en fortsat høj standard med stort fokus på kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur. Dette sker primært i samarbejde med produktionen, men også med produktudvikling, indkøb og salg.

Du bliver en del af EW Quality & Regulatory team, som består af i alt 8 kollegaer. Som ansat i QA-funktionen har du arbejdsopgaver både på virksomhedens hovedkontor i Brøndby samt lejlighedsvis hos datterselskabet i Malmö. De 2 produktionssteder arbejder efter samme kvalitetsstyringssystem og er certificeret efter samme standard.

For at få succes i rollen, er det essentielt, at du er god til at samarbejde og er en udpræget teamplayer.

Primære arbejdsopgaver og ansvar

  • Interne audits og inspektioner
  • Halal- og kosher-forespørgsler, certificeringer og audits
  • Vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystem
  • Opfølgning på interne afvigelser
  • QA-introduktion og -træning af nye medarbejdere
  • Besvarelse af kundespørgeskemaer
  • Udarbejdelse af diverse statements

Om dig

Du har en uddannelse inden for fødevarer på minimum bachelorniveau. Erfaring fra fødevare-producerende virksomhed (gerne GFSI-certificeret) vil være et stort plus, ligesom vi gerne ser, at du har arbejdet med HACCP, audits, håndtering af reklamationer og root cause-analyse. Vi forventer, at du kan:

  • Omsætte kundernes ønsker og standardens krav til løsninger, som er praktisk mulige og let forståelige for dine kollegaer
  • Formulere dig på dansk og engelsk samt forstå svensk i skrift og tale

Som person er du imødekommende og positiv. Du er god til at skabe relationer, kommunikere og rådgive og sikrer derigennem forankring af QA i forretningen med en pragmatisk tilgang og forståelse for, hvad der praktisk er muligt. Du trives i en afvekslende hverdag, hvor dagsordenen kan ændre sig med kort varsel.

Du respekterer deadlines, og kan være fleksibel, når det gælder om at løse problemer hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en kultur, hvor samarbejde vægtes højt. Det er vigtigt for os, at vi hjælper hinanden inden for og på tværs af afdelinger og bruger vores innovative og løsningsorienterede tankegang til at hjælpe vores kunder. Du bliver en del af en international virksomhed med mange muligheder for personlig udvikling. Og en ting kan vi love: det bliver aldrig kedeligt.

Hos EW vægter vi højt, at vores medarbejdere er til stede på arbejdspladsen, da vi har erfaring for, at det fremmer kommunikation, samarbejde og ikke mindst det sociale aspekt af arbejdslivet. Da stillingen har bred berøringsflade i organisationen, er det således også vigtigt, at du er synlig og tilgængelig på arbejdspladsen.

Din ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og CV som e-mail til job@ewflavours.com hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning i dag. Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye kollega.


Om EW

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du omkring 120 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til forskning i kræft og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom troværdighed, fleksibilitet og innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: "When taste and speed matter".